Torsdag

Hej hej!

Nu sitter jag i soffan hemma hos mina kusiner. Vi har just ätit en förrätt och snart kommer väl huvudrätten. Ska vara här resten av kvällen för mamma och pappa är och äter på en resturang. De firar sin bröllopsdag idag så GRATTIS till de! <3 Igår spelade vi golf, skrev jag det? Nej, tror inte det i alla fall! Gick ganska bra tycker jag, kul är det också! Nu har jag inget mer att skriva, ville bara göra en liten uppdatering så japp.



Ha en trevlig kväll!
KRAM!

Stockholmsfynd

Hejsan!

Igår var vi ju somsagt i Stockholm hela dagen. Hittade lite saker som jag köpte, men jag var så trött igår att jag inte orkde blogga. Jag  gick i Converse (vilket inte blev så bra) och när vi kom hem värkte mina fötter så jag stoppade ner de i ett hett fotbad medan jag tittade på TV. Hur som helst så hittade jag ett par CheapMonday-jeans, en hood-tröja från Esprit, ett schampoo från en salong, ett puder från MAC och lite godis från Butterix.



Scahmpoo från märket L'anza' 169kr

Jag köpte bara scahmpoot eftersom det var ganska dyrt och jag vet ju inte hur bra det är, så jag ska använda det lite och om jag gillar det väldigt mycket så ska jag gå till en frisörsalong och köpa balsamet till. Schampoot är till för lockigt hår vilket jag har och jag fick lite hjälp av tjejen där som visade det. Det ska ge lite finare lockar och så så vi får se hur det funkar. Doftar godis och frukt också!



Ett godispaket med b.la hamburgare,pizza,pommes frites och colaflaskor i! 20kr från Butterix

Haha! Tyckte det var skoj. Innehåller lite smått och gott och så. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, tyckte det var humor iaf! :D




Heter typ Mineralize Skinfinish Natural och är ett puder från MAC 270kr

Kanske lite dyrt för att vara ett puder men jag ville testa någonting därifrån nån gång och jag hade tänkt köpa ett nytt puder eftersom jag både hade sönder saken där mitt gamla puder låg i och dessutom var det typ helt slut.
Så japp.. Tycker det är bra hittils och MAC är ju överhuvudtaget ett supermärke inom smink och sådant så jag kanske köper mig lite mer grejer om jag nån gång behöver, även fast det är dyrt.

Sedan köpte jag kläder också! Men de kan jag inte använda, för det är mer till kalla dagar och så, och idag var det supervarmt. Har badat lite och så, kusinerna och mormor och morfar är här!

KRAM!

Monday morning... ååååå monday morning...

Okej rubriken stämmer bara lite halvt med texten här nere...

Denna måndag har mest tillbringats hemma städandes och strosandes, men sen på eftermiddagen blev det lite golf med kusinen och familjen! Träffade även två kompisar (en av bor i Dubai för tillfället men är här över sommarn) där. Och de fick ju se mina golftalanger som ligger på ungefär en 1:a av tio poäng, men men. Jag är ju en nybörjare! sedan badade vi lite i poolen och sedan åt vi lite kinesisk mat och resten av kvällen kommer nog tillbringas famför någon bra film (hyrde en idag men den får sparars till imorgon). Imorgon ska vi till Stockholm, det blir bara jag, mamma, moster och en av mina kusiner. Så det jag menade med filmen var att jag skulle titta på den i bilen påväg dit (eller påvägen hem). Så no bloging då!

En arkivbild på min sötnos!

 

KRAM!

Ny kameraväska-video

Hejhej! Här kommer den nya kameraväska-videon som jag har filmat. Den ligger även i kamerautrustnings kategorin också. Nu ska jag snart ut och springa, men efter det kanske jag tar en bild på det nya objektivet och lägger in i kategorin, det behövs ju också!



ENJOY!

Bärplockning

Hej i stugan!

Nu på förmiddagen och fram till lunch så har vi begett oss ut i skogen och plockat bär. Blåbär var det vi skulle plocka, men så hittade vi skogshallon också, mmm! Ja... min skörd av blåbär kanske inte blev så mycket.. men det fanns ju inga heller!... eller.. ja.




Som sagt det blev inte så mycket. En blåbärs- och en hallonmuffin kanske?

Har filmat en ny kameraväska-video också och jag har precis redigerat den och laddat upp på Youtube. Så nu kommer min kameraväska-kategori att uppdateras! Så kika gärna in där!

KRAM!

Telezoom - Sigma 70-300 mm

Hej hej!

Nu ligger jag i soffan och värmer mig under ett täcke, fryser jättemycket. Vet inte varför men det är ju inte så soligt ute direkt! Nu är vi i alla fall hemma och jag har bara gjort lite nödvändiga saker, nu sen en stund tillbaka så har jag bara surfat in på lite bloggar och så, öäst de inläggen jag har missat. Har ju också testat Sigma objektivet lite igår och idag och tänkte visa lite bilder på det också!





Kan inte ge en reccension än men jag gillar det! Som ni ser så kan det bli ganska långt och när man har det p¨kameran så blir det lätt framåtvikt men man får zooma ut det när man går och bär på det. Den största bländaren man kan ha är dock bara 4-5.6 (beror på hur mycket inzoomat man har) men det kan få ett väldigt kort skärpedjup i bilderna och det är ju bra! Gillar att den har macro funktion, väldigt användbart! Här kommer några bilder tagna med objektivet (ljusbilden mest för att visa hur kort skärpedjup det kan bli)


(Klicka på den för att få den större)


(Klicka på den för att få den större)


(Klicka på den för att få den större)

Somsagt så är det ett Sigma 70-300mm Macro DG för de som inte visste det!
Lite mer information och bilder får ni senare.

Ps. Mitt inlägg om min kamerautrustning kommer uppdateras snart!
KRAM

SIGMA 70-300 mm DG Macro - kommit

Hej hej!

Vill bara säga att vi åker tillbaka till mina kusiners stuga imorgon, det är ca 2h bilresa dit men vi var tvugna att åka hem för att byta vatten/fylla på hö och pellets åt Bunny! Har packat lite nya kläder också eftersom jag bara hade ombyte för en dag. Imorgon innan vi sticker ska vi hämta ut mitt ocbjektiv som har kommit nu! Men det får ja visa i övermogon, kram!

Djurparken












Ser ni vilken fin rubrik jag gjorde nu (eller kanske inte)? Eller vad man ska kalla det. Igår var vi på en djurpark hela dagen men jag var för trött för att blogga när jag kom hem. Och som vanligt så fanns det många fina och kanske.. ja.. lite mindre fina djur.







Och den här sköldpaddan undrar nog vem den nosar på! Haha!


Ganska cool effekt tycker jag. Jag har inte klonat eller något utan bara tagit ett kort under vattenytan på andra sidan glaset när sköldpaddan var under vattnet. Tyckte om denna bild!

Imorgon åker vi upp till mina kusiners stuga och sover där en natt, kulkul!! Så ingen bloggning då tror jag. Hoppas också att mitt objektiv kommer imorgon! HÅLL TUMMARNA!!!! För jag vill verkligen ha det nu!
KRAM!

Har inte bloggat på ett par dagar...

Har varit upptagen. Hade kompisar här idag! Men vi får se när jag har något skoj att blogga om. Men såklart går jag in ibland och kollar kommentarerna så om ni har önskemål så vet ni att jag svarar! :)

Bad idag

Idag har jag legat vid poolen hela dagen, har  fått lite mer färg nu. Har inte kunnat sola på några dagar för det har inte varit nå sol. Men idag så! Har också plöjt en del av Cirkeln som jag skrev för ett par inlägg sen. Svinbra tycker jag att den är! Hoppas den fortsätter att vara så bra. Tänkte tippsa om en sida som jag får mycket foto-insperation, sidan heter Weheartit och är ganska känd. Men det är iaf en bra sida som man kan surfa runt på en bra stund då¨och då.



Titta vad jag hittade på stan, ett läppcerat men lite glans i som både doftar och smakar coca-cola! Hur kul som helst! Dessutom finns det även i Fanta och Sprite smak/doft också! 25 kr på Kappahl.

Min syrra har dessutom köpt en "kopia" av en ONEPIECE på Stadium, lite liten för mig men den var superskön!



Nu blir det soffan!

KRAM!

SIGMA 70-300 mm DG Macro

Hej hopp!

Nu har jag beställt ett teleobjektiv från Sigma.Jag har länge gått och funderat på objektivet men det har fattats lite pengar till att köpa det, men idag så hade jag alla pengar som behövdes och jag beställde objektivet på www.netonnet.se eftersom att jag sparar några hundra på det. Det är dyrare i butik. Jag har också funderat på den nästan identiska objekitvet från Tamron, men efter att jag har läst och tittat på reccensioner känner jag att SIGMA:s tele passar mig bättre. Så idag beställde jag det objektivet, hoppas att det kommer snart för lite spänd är jag! :) Tycker också om att det finns en macro-funktion på den.



1390 kr på Netonnet.se

En liten närmare titt får ni när jag har fått den. Det var ett tag sen nu jag fick något nytt i kameraväskan så det ska bli kul!
KRAM!

Shorts

Igår bloggade jag inte, vi var på en ö hela dagen. Vi åkte till båten klockan halv tolv men innan det så hann jag springa runt på stan en stund. Jag behövde ett par nya shorts och visst hittade jag det! Inne på H&M för en 200. Jag köpte två väskor också, men de kanske jag visar senare!





Sedan så har jag börjat läst en bok som vi beställde från bokus.se. Den verkar faktiskt jättebra, den heter Cirkeln och den har fått mycket bra kritik. Har du läst den?


Den verkar i alla fall bra.

Idag tänkte vi paddla kanot, men det blir nog inte så för jag tror det ska bli åska.
Nu har jag ingenting mer att skriva.
Ps. Jag tycker att ni är superduperdåliga på att kommentera. Och då blir det tråkigt att skriva, så om ni vill att jag ska fortsätta så släng in en kommentar då och då. För annars fortsätter jag nog inte eftersom det blir tråkigt...

KRAM!

Min dag

Idag har jag varit hos mormor och morfar, kom hem nyss och har bara hunnit vikt in lite kläder i garderoben! På vägen dit så provade jag Magnum Caramel & Nuts (tror den heter så va?), den var jättegod. Lagom stor också tyckte jag nog. Har aldrig provat den tidigare, har du provat den? Gillar du den i så fall?



Sedan så har jag cyklat lite runt där de bor på morfars gamla kärringsnurra. Kanske skulle få den om han inte ville ha den kvar. Men bara kanske. I så fall tänkte jag rusta upp den lite, kanske med ny sadel, ficksa bromsarna (för nu går det inte att bromsa, eller jo, men det blir ungefär som på ett tåg. Om man börjar bromsa så stannar man 1 km efter.) Kanske man sprejar om den? Haha, det skulle bli coolt. Sedan åt vi lite pizza och gjorde lite annat. Kunde inte vara ute så mycket efter det för det började att spöregna och så åskade det.

På vägen hem sprack det upp i alla fall och det blev ett stopp vid sjön så vi kunde bada, kollade inte temperaturen men skulle gissa på 25 grade, varmt var det i alla fall! Sedan blev det ett stopp på LIDL också, där köpte jag en FreewayCola och salta pinnar!



Nu är vi hemma och jag ska leka en stund med Adobe Photoshop Elements 8 som vi fick med ritplattan en stund tror jag.
KRAM!

Golf

Nu har jag varit och spelat golf med min kusin och några till. Vi ska hem till de ikväll på middag förresten! GRILLAT! Golfspelandet gick nog sämre än förra gången tror jag, men kul var det, och varmt! Det var inte så kul att stå i gassande solen och jag tror nog att det tog längre tid bara för solen. Men vi kom fram tillslut och nu är jag trött. Ska lägga mig framför TV:n en stund. Sedan kanske jag ska bada, vi får se. Men just nu orkar jag inte med någon mer sol.



Vad ska ni göra idag?

KRAM!

Golfen

Nu blir det golf! Tror jag aldrig har varit uppe och klar såhär tidigt på sommaren.
Jaja, vi hörs sen!

KRAM!