Konstigt med blogg.se

Moshi moshi! (Foki)

Ni som har blogg kanske redan vet detta men: det värkar som om blogg.se håller på att "renovera" hela sidan, detta gör också att det påvärkar oss bloggare, för att det ser mkt annorlundare ut. Just nu kan man inte heller ladda över bilder, men så fort det går igen så ska jag visa mitt nya nagellack, rött! (Har önskat mig det)


Kram!

TRESummé



Hej! Har någon av er testat dessa? Schampoo och balsam från TRESemmé.
Jag har ej testat de här, men jag har två små prover. De ska vara riktigt bra, sägs det. Mina naglar är rosa idag, nagellack från Depend. Kram!

Love this!



Hej! Jag fullkomligt ÄLSKAR dessa produkter. En DEO och parfym som kommer från I(♥)hälsa tror jag elr något. Jag älskar dofterna iaf, någon slags doft av ja, jag vet .... gott!

Kram!

Tillsammans!



Hej! Jag har nu läst serien Tillsammans av Denise Ruberg. 10/10 om du frågar mig, verkligen bra böcker. Köps i vanliga ställen där man brukar köpa böcker tror jag. Har dock fått alla tre så jag vet ej. Kommentera om du har frågor elr något.

Kram!

L'ANZA



Hej! Jag har nu provat L'ANZA och tycker att det är ett superbra märke. Burken till vänster är puder och det längst till höger är  en form av formkräm. Hihi! Det är jättebra att masera in i håret om man vill ha volym. Krämen luktar gott också. Ett + i sidan! Kram!

Tävling på Fokis blogg.

Moshi moshi (Foki)

Jag är med i en tävling på Fokis blogg, där man kan vinna ett namnsmycke från Betties Galleria.

Foki
Betties Galleria

Hejdå!

Behöver er hjälp!

Heeeeej!!

Nu behöver jag er hjälp! Ska jag fortsätta med Dagens outfit? :o Jag vet att jag ej har uppgraterat den kategorien på superlänge men om ni vill ha kvar den så lovar jag att bättra mig! Så, vad vill ni? KOmmentera.



Kram!

Bilder på laptop

Moshi moshi (Foki)

Nu har jag äntligen lyckats ladda upp bilderna på laptopen och de kommer här:










Hoppas ni gillar den. Kram!

Bättre..

Tack för fina kommentarer.

Nu så har jag ingen feber alls, och vi ska upp till Hälsingland, vi ska dock bara vara där över dan men vi får se hur det blir med uppdatering. Kram

38 graders feber

Hej alla glada.

Jag är dock inte så glad idag. Har nämligen 38 graders feber. Jag fick en reaktion förra ggn jag tog sprutan också. För nu ligger jag bara i pyjamas och såsar. Skänns som om jag har druckigt ett helt hav av vatten nu! Oj oj, men om jag får några fina kommentarer så kanske jag kryar på mig inför Let's dance, föressten vilka hejar ni på? Kommentera..

Många kramar!

Vaccination

Tjenare alla glada!

Brr, det har faktiskt varit rätt så skönt ute de senaste dagarna men idag! Då var det svinkallt ute, och appropå det... Jag har tagit den andra sprutan idag, mot svininfluensan! Gjorde faktiskt mycket ondare idag men men. Nu är jag helt skyddad. + att jag såg nålen och jag tyckte den var lika tjock som en XS spik! Och den var ganska lång...


(Bilden från google)

Ps. Jag har ej lyckats komma upp med bilderna på Laptopen för att min kamera är urladdad.

Frågor om Laptop

Hej!

Just nu så sitter jag på FK och väntar på att pappa ska komma och skussa mig till trummorna.
Det har kommit lite frågor om att de vill se den nya Laptopen! Självklart så kommer det. Det är bara det att det är lite problem med uppdateringen. Men jag ska lägga upp bilder så snart som jag kan. Kanske redan ikväll! Kom ihåg att kommentera om ni har frågor eller något annat!

Kram

Ny dator.

Moshi moshi! (Foki)

Nu sitter jag vid vår nya dator. Den är en laptop och grön och jätte snygg! Cool beslysning också. Idag har jag varit i skolan och vi gick igenom Europa. Jag vet inte om det var något annat spec? Jo, förresten, på elevens val idag (Syslöjd) så påbörjade jag en orm av lappteknik, ni ska väl få se den när den är klar. Sedan så har jag ju syslöjd nu efter jullovet så jag skulle det typ 40 min efter IGEN! Haha, skoj. Och då visade det sig att vi skulle göra lappteknik! hehe, så jag båbörjade en kudde med lappteknik, o den ska ni också få se. (När den är klar)

Jag hade väl ingenting mer o säga. Enjoy!

Nagelgrejor!

Hejsan!

Jag tänkte också visa vad jag mer har inhandlat idag!
Nagel diamanter!



Det är nagelstenar: 144 st.
Nagel lim, såklart!
Någon sak man kan ta upp pärlorna med och sätta fast på nageln så man slipper hålla på att kladda med fingrarna! Och så är det någon annan tandpetarsak. Och, hehe, en top coat!

Det var bara det, oops. Jag ville säga också att det kostade 80 kr på Åhléns. Jag har presentkort där så då passade jag på! Jag köpte hårprudukterna där med! Kram

NamnetvarMoa

Hej!

Jag tänkte bara länka till en underbar tjej som bloggar om sin vardag och allt du kan tänka dig från himmel och jord. Och hon är värd en kommentar elr ett besök!

www.namnetvarmoa.blogg.se

Bye!