bara jag som har salt i min oboy

Vet att bilderna på det jag fick från Asos skulle va uppe igår, men sen så insåg jag att jag inte har varit hemma ngt på av konfa osv, och nu lär det inte gå att få några bra bilder pga svart ute.
Meeen jaja, tänkte på det. Bara jag som har salt i min oboy? typ skitgott. Nu ska jag fortsätta lyssna på Far & Son. Ha't gött

asos

 
Fick hem ett paket från Asos.com här om dagen. Ska visa imorgon vad det var i den, kram!

urbanears - plattan plus



Igår kom mina Urbanears från cdon.com hem till dörren. Fick de som present och de trillade ner i postlådan igår. Färgen heter Purple och det är modellen Plattan Plus. Superglad att jag fick de och aaah de är så sjukt snygga!  Ljudet är mycket bättre än iPhones lurar som jag hade innan så nu har jag legat och lyssnat på musik. Låten som går på repeat just nu är Metropolis klicka här för länk och min favoritdel av låten är 1.00-2.20 ungefär så lyssna på den! Var hos sjukhuset idag så jag har inte varit i skolan någonting men imorgon så blir det prov och test så ikväll ska jag plugga, nu kommer mormor och morfar och några till hit för att fika! Puss
 
 
 
 

seg söndag



Oskarpa bilder ik. Har varit en seg söndag, och det är ju ännu segare med ett ben som inte går att gå på, så kan inte åka ner på stan eller något heller, vilket suger. Men ska till doktorn på onsdag så förhoppninsvis tar de reda på vad det är med knät då. Har tillbringat dagen med att plugga matte och lyssnat på Gangnam style, ah det är typ det jag har gjort..

sexy graffiti



 
Eftersom jag fyller 14 år (WIHOOO) på måndag så har mina kusiner varit här och firat mig lite i förskott och då fick jag bland annat den här parfymen ovan, doftar sjukt gott! Det är en av de tre parfymerna Escada släppte det här året och enligt mig doftar den allra godast. Sen fick jag även min morfars gitarr som min kusin har haft ett tag men nu har han en annan så då fick jag den, dock gammal och så men den funkar bra. Sen fick jag lite andra presenter men de visar kanske sen om ni vill, kram!

shit i love

angels

 
Miranda Kerr. Min absolut favoritängel. Flawless.
Så otroligt vacker är hon och när hon går på catwalken bländas man av hennes skönhet. Men sen ska jag ju inte påstå att de andra modellerna är så mycket sämre de heller. Men klicka här för att se en intervju och när hon var med i Ellen. Helt ärligt så tycker jag showen de gjorde 2010 har varit den absoluta finaste och bästa då Katy Perry var med, Akon var med osv. Även fast Miranda inte var med det året eftersom hon väntade sin son Flinn så var nog det det bästa enligt mig, fast det hade vart ännu bättre om Miranda hade varit med såklart. Om ni vill se lite urklipp från den showen så klicka här! Sen gillade jag även när Maroon 5 uppträde med Moves Like Jagger och hans dåvarande flickvän gick på podiet medan han sjöng och det var fint! Det finns så att man kan se alla VS shower i full version på youtube så det är bara att söka.

Bubbles

Godmorgon eller förmiddag! Har legat i soffan hela morgonen med hosta och tittat på skor på iPaden, har försökt hittat höstskor och jag har hittat några fina som jag kanske ska köpa. Men lär knappast kunna gå på stan nu när jag har kryckor och jag gillar inte att beställa skor på nätet. Så får vänta med det, men men. 

Pretty Little Liars

 
Är hemma imorgon från skolan, har fortfarande feber. Aja, nu ska jag se på ett avsnitt av PLL och sen somna. Hoppas jag inte behöver dränka mig själv i nässpray innan bara. Har du aldrig sett Pretty Little Liars förut? Då tycker ja du ska klicka in här och börja se från första säsongen. Kram!

Insperation


 Källa www.werun.se/keela

AOOOOU

Känner mig väldigt hatad av mina readers nu men det är smällen jag får ta. Det är väldigt mycket negativt i mitt liv nu, inte så att jag blir deprimerad men i torsdags så skadade jag knät på en av träningarna och det känns väldigt surt. I början av säsongen och allt. Blä.
Dessutom har jag feber just nu och det gör ju knappast saken bättre. Så nu ägnar jag dagarna åt att vara i skolan så mycket som möjligt mellan sjukhusbesök och feberattacker. Kommer gå på kryckor i minst 10 dagar till och tar tabletter för knät som gör att knät gör så ont så att man vill spy. Men det blir bättre trots allt krångel. Så jag skriver när jag orkar, för just nu är det högar med skolarbeten på mitt skrivbord med allt jag missar och jag pluggar så mycket jag orkar när jag är hemma och däremellan ska jag hinna leva lite också. Blev ett litet klaga-inlägg nu men jag gör så gott jag kan! Kram

senaste dagarna

Förlåt om det kommer vara några ord utan n i haha. Min n-kapp har nämligen nästan slutat fungera så man måste trycka jättehårt för att det ska bli något. Men men, de senaste dagarna har jag försökt spelat gitarr, fixat med naglarna, varit på sjukhuset (känns dock inte som jag vill ta upp det här i bloggen). Men nu ska jag pluuuugga plugga plugga! kram!

Socker i mängder

Det här åt jag som snacks efter skolan i fredags, behöver jag säga att det var gott haha? Amerikanska pannkakor med sirap, vit choklad, chokladsås, no-stop och dumle mellan pannkakorna. Och till det ett stort glas mjölk. Dock blev man äckligt mätt innan man ens kommit halvvägs..

heeeey sexyy laideeeyyy

 
 
 
Hahah åh vad jag skratta när jag såg den här videon, älskar hans videos! Prenumerera på snobloggen på youtube, lovar att ni inte komemr ångra er! Igår var jag i Uppsala och fick med mig lite fint hem som jag ska visa sen. Har några roliga inlägg som jag ska publicera så håll utkik! Förövrigt så har jag städat idag, och snart ska jag åka och dansa, och sen blir det kanske att vara med Ella och Jossan. Puss!