How low can you go

Älskaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! (HAHAHAH DÖR, KOLLA PÅ TJEJEN LÄNGST NER I HÖGRA HÖRNET!)
Nu önskar jag sjuukt mycket att jag bodde i Australien. Bara så att ni vet. Och om ni inte har någon aning varför så ber jag er titta på videorna ovanför! Loooooove koreografin!
Inatt tälta jag med Moa, Nellie och Trine, vi hade det jättekul i alla fall så börja det med att vi skulle försöka sätta upp tältet. Ja. Det kan man ju tolka som man vill om hur bra det gick. I alla fall, sen så åkte vi båt ut med Dennis och Krille och hade det jättemysigt och förlåt Jossan och Jenny att vi inte var hemma när ni kom, höhö men de är lugnt. Skräm oss en annan gång! ;) Sen kommer det inte bli bloggning på cirka 10 dagar men hoppas ni överlever. Nu Adam hoppas jag du blir glad eftersom du bad mig skriva om din fina ubåt! Japp, Adam är alltså en liten glad pojke som har en ubåt som han brukar åka runt med och jaga fiskmåsar, hahah nädå, men han är en jättesnäll pöjk som får mig att skratta och le när jag är nere, och finns alltid att prata med och även fast vi inte känner varan megabra så kan jag lita på honom och mer än så tänker jag inte skriva. Puss och sov gott alla mina små läsare!

Nejie och Kossan

Hallå i stugan! Kom hem för en stund sedan från att ha varit ute med roligt folk. Det var dock inte så roligt att bli uppäten av alla myggen. Inte alls. Men nu sitter jag här i sängen och skypar med roligt folk!! Sen ville Nejie och Kossan att jag skulle skriva en text om de också så here we go:
Nejie och Kossan är två glada och trevliga grodor som betyder otroligt mycket i mitt liv. Ni får mig att le, skratta och dö av skratt flera gånger om och utan er skulle jag nog inte vara hälften så lycklig som jag är idag! Tack för att ni finns och jag älskar er ja!

JÄÄTTTEEELÅÅNG text jag vet. Men jag menar det verkligen!
Hur som helst, nu ska jag vara lite social och se hur det går för de att spela lol. Ja ni hörde rätt. Lol. Herregud, hur kommer det här sluta?

Nytt till sommaren

Idag var jag ju somsagt  på stan men hittade inte så jättemycket. Blev i alla fall ett linne med fina spetsdetaljer på ryggen och två färgglada tubtoppar (vet att ena ser vit ut men det gick inte så bra att fånga färgen på bild. Den är mycket mer mintgrön) och det kommer från Bikbok. Var rea så jag fick två för priset av ett, vilket ju var bra! Sen köpte jag även en duschtvål från The Body Shop för mamma hade rabattcheck eller något!
Nu ska jag sova snart för är så himla trött. Kram!

Bara mitt konto som inte har ändrats?

Nu blir jag förvirrad. Inte har mitt bloggkonto förnyats heller. Nej nej. Så om någon annan också har en blogg då det inte har förnyats så kommentera gärna!
Här ovan är en bild på mitt favoritnagellack just nu om någon brydde sig? Aja, ska åka ner på stan sen och handla sommarkläder och behöver också handla ett nytt värmeskydd till håret. Har använt upp en hel flaska av Got2bes värmeskydd och märker att mitt hår mår så sjukt mycket bättre när jag använder det. Nu ska jag ut i solen, kram!

Mina underbara

Nu sitter jag i bilen på väg ner till mina kusiner. Nora fyller ett år så vi ska fira henne och lite så idag! Tänkte tälta inatt med de här underbara här nedanför 👇 men får se om jag hinner! Får mobilblogga lite nu eftersom min dator laggar så mycket. Ha en bra dag, puss!

Panetoz kommer in, och vi skapar kaos

Bild från i förrigår
Hade skolavslutning i onsdags och det gick bra. Sen på kvällen/natten åkte jag massa karuseller, dansade, och skrek till de här ovan. PANETOZ! Gud va kul jag hade, en kväll jag inte kommer glömma på lääääääänge! Sen sov jag och Trine hos Nellie och idag ska jag tråffa Nellie och några andra. Ha en bra dag hörrni så hörs vi! Cya!

Ditt liv blir vad du gör det till

Har tappat blogglusten lite nu. Men jag ska försöka hålla igång bloggen ändå, så ge gärna tips på vad jag kan blogga om! Idag ska jag på bio eventuellt med Ella, Jossan och Nellie och kanske blir en sväng på stan också för tredje dagen i rad haha. Ha en strålande lördag alla och ät godis tills ni storknar för guds skull!

Trodde aldrig man kunde känna såhär

Bilder från i helgen
Idag har jag varit mest hos mina kusiner, sen har jag städat. Alltid lika skönt att ha det gjort. Får se om lilla Ella svarar på mina sms, annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Typ ta det lugnt och så är blir det snart att tagga skolavslutning! Tre skoldagar kvar + en halvdag ute.

Nellie

Foto: Jag Modell: Nellie
OMFG VAD JAG VILL HA BEN AND JERRYS JUST NU!! Får se om det blir en sväng ner till lidl med Nellie efter maten, har egentligen inte tid men JAG MÅSTE SERIÖST HA!! Vi fotade i skogen efter skolan idag och jag tror hon blev nöjd med bilderna.
Vad ska ni göra ikväll? Själv blir det nog att försöka se ett avsnitt av Gossip Girl, har inte sett det på jättelänge.

THE INTERNET IS FUNGERANDE

Åååååh! Nu fungerar internet igen, glad! Hela helgen har jag varit i Moas stuga och vi har haft det så sjukt roligt! Trots det trista vädret var det mysigt! Sen när jag kom hem idag så åt jag, sen duscha jag fixa mig lite och fotade porträtt (regnade jättemycket och jag frös sjukt mycket). Kändes som jag ville ha lite nya bilder och så när äppelträdet blommade tyckte jag det passa. Sen efter det stack jag med Nellie och kollade på tjejernas fotbollsmatch och nu är jag hemma och ska ta igen allt jag missat på internet tänkte jag! BB FINAL IDAG OCKSÅ! Inte en enda läxa heller. Vi hörs!