Skola

Imorgon börjar skolan och jag vet inte om jag kommer ha tid och blogga de kommande dagarna. Så jag tar bloggpaus i några dagar. Hoppas ni förstår!

KRAM!

Lördag

God förmiddag! Ja, deå var det lördag idag och självklart sitter jag med godis i högsta hugg! Kan bara berätta att när jag gick till affären (i regnet) så skulle jag gå över ett övegångsställe och säklart, var det en enormt vattenpöl där, och mot mig kommer en enorm bil! Och självklart står jag så nära att när bilen åker förbi så blir det ett skyfall av vatten ovanför mig och jag blir dyngsur, japp! Men hur som helst så har jag torkat nu och jag ska bara hämta ett glas saft som vi gjorde igår! (En liten sidnot är att den blev SUPER GOD!) Nu kommer jag aldrig mer dricka Bob's svartvinbärs saft, haha! Sedan så ska jag äta lite godis och försöka fixa ihop ett fototips, det är ju trotsallt lördag! Dock inte om bländare som jag sa, det får vänta.

Lite senare ska vi ha kräftskiva, så då vet jag inte hur det blir med bloggningen. Vi får se!

Saft och badbomber

Vilken underbar kombination! Haha, nej jag bara skoja. Men det är just det vi har pysslat med på kvällen! Vad har ni gjort idag? Kommentera  gärna! Kommentarer är sånt som driver en blogg framåt, inte bakåt! Så det är ALDRIG fel att kommentera.

I alla fall, jag kan inte visa resultatet på badbomberna än eftersom de inte har stelnat, men säg till så slänger jag ut recceptet med bilder och allt! Svartvinbärssaften är klar, men vi har inte hunnit smaka, för den är fortfarande varm. Men jag slår vad om att den är god! Det blev många flaskor, men det var bara en flaska jag tog kort på, eftersom de andra flaskorna var vinflaskor. Alltså ser det ut som vin och jag vill inte att några ska tro att vi gjorde VIN, hehe!






Ben and Jerry - really sweet stuffs

Nu har jag hunnit med städning och solning. Det var extremt varmt idag! Bunny fick komma ut men jag är nästan rädd för att det blir för varmt för honom med sin mörka päls. Så han kanske får komma in och svalka sig igen snart. Tänker också försöka få tillbaka brännan som försvann nu när det inte varit varmt, men idag så! Nu ska jag ut i solen en stund med en Ben & Jerry-glass! Ut i solen med er också och ha en trevlig och varm eftermiddag (om ni nu har det varmt)

The dog

Godmorgon! Nu har jag gjort mig klar för dagen. Blir nog städning på schemat, men ska försöka bli klar med det så tidigt som möjligt så kanske man kan hitta på något skoj istället efteråt. Hur som helst. Ville visa denna väldigt HJÄLPSAMMA hund. Jag vet att jag har sett videon flera gånger förut men jag blir lika imponerad varenda gång. Och så tänkte jag att det kanske är nån annan som inte har sett den. Och hunden som jag tror heter Jesse (eller så var det ägeren :S) verkar ju gilla att hjälpa till. Jag brukar bara oftast tycka det är jobbigt haha!

Jag är med och tävlar...



Nu är jag med och tävlar om ett smycker hos den här tjejen! Och man kan vinna ett smycke härifrån!
Var med du också! Det är jättelätt att vara med!

Svar på tal

TOVE om Veckans revy:
söt kanin ;) får den springa fritt i huset eller? det såg ut som så? Eller har ni honom bara ute i ett rum ;;D

Hehe, det är helt rätt. Bunny får springa fritt i huset, men bara på dagen. På kvällen hoppar han in i buren när han hör att han får kvällsmat (bestående på kanin-pellets och kanske lite annat gott). Då är han i buren hela natten och på morgonen när vi vaknar ger vi honom frukost (som också är pellets, men självklart har han hö i buren hela tiden.) Och efter det så släpper vi ut honom. Han är som en liten hund, ganska så rumsren!

Han har dock sina favoritplatser i huset som han byter ut, då och då.

Hoppas du fick svar på din fråga!
Fråga gärna om du har någon mer synpunkt!
KRAM!

En tagg med skönhet på

Din parfym? Be Delicious - DKNY (doftar hur underbart som helst!)

Ditt läppstift? Använder inte läppstift!

Din hudkräm? En hudkräm från The Body Shop som doftar passionfrukt!

Din åsikt om lösögonfransar? Kan vara riktigt snyggt, men använder det inte själv.

Favoritmärke på smink? Skulle säga MAC även fast det ibland kan vara svindyrt!

Bästa sajten som man kan handla skönhetsprodukter på? Brukar inte handla smink och sånt på nätet, faktiskt.

Favoritfärg på naglarna? Färgstarkt, som mintgrön, orange och turkos

Använder du foundation? Nopp, det gör jag icke!

Smink tips? Lägg kajal-pennan i kylen natten innan du ska vässa den så går den inte lika lätt av!

Favoritmaskara? Jag gillar Maybellines Falsies och blabla och allt konstigt de heter!

Din duschtvål? Brukar vara olika, nu kommer den ifrån The Body Shop och doftar Shea.

Veckans revy

Nu ska jag slänga mig i sängen med ett glas saft och läsa Veckorevyn en stund. Vad ska ni göra ikväll? Och kanske om jag har tur så får jag sällskap av sötnosen som inte verkar helt ointresserad av tidningen. Om ni undrar varför han är så ojämn i pälsen så är det för att han fortfarande fäller hår. Han vill ha sommar längre han!





KRAM!

Beslutsångest

Varför ska det vara så svårt att börja ett inlägg, det blir alltid så! Fast nu lyckades jag börja. Jag har några ramar i mitt rum, de hänger på väggen ovanför mitt skrivbord. Problemet är att jag aldrig har haft något fint att sätta i de, från börjar när jag satte upp de så skrev jag ut lite bilder ifrån internet, bl.a kinatecken, artister. Men nu tänkte jag ta några va mina egna bilder, som jag själv fotat! Men problemet är att, jag har hundratals bilder att välja mellan ochS hur ska man kunna plocka ut TRE av de? Så därför tänkte jag fråga er vad ni tycker att jag ska ha för bilder i de. Ska det vara på blommor, kompisar, mig själv eller något annat!

Uuuuh, nu mullrar det här! För en stund sedan sken solen och sen kom det en rejäl regnskur. Och nu hör man det mullra utanför. Vissa tycker kanske det är mysigt men inte jag!! Jag tycker bara att det är obehagligt. Hoppas det slutar för om en stund ska jag dra mig till syrrans skola och hämta hem henne från fritids!

Sommarkväll

Godkväll på er alla! Idag har jag varit med Ella, Jossan, Nellie, Trine, Amanda och Moa. Det var ganska många jag rabblade upp, kände jag. Men vi har varit med varann lite i omgångar och så. Vi käkade lite pizza och sedan på kvällen stannade några kvar. Kom hem runt nio-tiden och nu står TV:n på med någon dokummentär om en matkris i Asien. Men mina ögon dras inte dit just nu.. Om en liten stund blir det blir en film påslagen på TV:n och det dras mina ögon till  däremot! Jaja, slutbabblat! Jag hoppas att ni får en trevlig kväll vilket jag själv ska ha så hörs vi säkert imorgon. Föressten så är det en enormt fin kväll här, mörkt men med en mystisk lila-blå himmel!



KRAM!

Dagen

Hej hej!

Kom hem för en stund sen, har varit med Jossan, Nellie och sedan så var vi med några till! Jätte kul! Nu blir det soffan resten av kvällen och imorgon får vi se vad vi hittar på, blir nog inte m o m som vi kanske skulle åka till!

KRAM!

Tävling!





Nu är jag med och tävlar hos Isabella om ett sminkset från ELF! Det kan du också göra genom att rycka på hennes namn!

15thAugusttwothousandandeleven

Hemma

Hejsan alla sötnosar!

Idag kom jag hem ifrån mormor & morfar. Jag var hos de över helgen så då har jag inte kunnat blogga. Har badat också, men det lär inte bli så mycket mer bad i år, i alla fall inte i havet om vädret fortsätter som det var nu. Men det var dock soligare hos mormor och morfar!

Imorgon ska ja vara med Ella, får se vad vi hittar på! Ska också försöka med ett till fototips de kommande dagarna! Länka gärna till bilder och sånt som ni har fotat om ni har lärt er någonting! KRAM!