My life without internet ska min självbiografi heta tror jag

Mer behöver jag inte säga.

Måndag

Har fortfarande inget internet som ni kanske har märkt. Tänker inte lägga upp en bild för det kommer ta ååårr att ladda. Nu funkar det men det tog typ en kvart för datorn att komma in på den här sidan. Jaja. Ska iväg och ta spruta snart, men först ska jag äta lite. Usch, jag gillar inte sprutor. Men men.. det är över på några sekunder. HERREGUD VAD KUL ATT LOREEN VANN! Jag visste det! Haha, kram!

INGET INTERNET

Hej! Vårat internet hemma har helt slutat fungera. De håller på att fixa det men tills dess kan jag endast blogga från mobilen. Det är därför jag inte har blogga! Kram

Ziperall

Idag fick jag även hem min Ziperall samt en hårsprej från Nelly.com från Bed Head. Supermysig Ziperall! Lite varm nu kanske men ändå mysig. Efter skolan så pluggade jag ute medan jag solade, sen så har jag duschat och ätit mat och nu tänkte jag plugga lite mer och sen äta vattenmelon och se på semifinalen i EV (HEJA LOREEN!!!). Ni får ha en trevlig kväll!

Instagram

Följ mig gärna PÅ Intagram. @iiriswe
Hallå där! Bloggningen har VERKLIGEN inte varit den roligaste de senaste dagarna. Men dels har jag varit sjuk, och dels så är det så mycket plugg nu i slutet av terminen. Men jag kämpar på, även om det inte är det roligaste. Längtar efter sommarlovet och förresten så skickade jag efter tt nytt plag till avslutningen, så ska lämna tillbaka klänningen! Men det här kommer bli toppen, KRAM PÅ ER!

Onsdag

Åh, de här killarna är så fantastiska, kolla in på deras kanal för mer videos! Fattar inte att de inte är tagna av polisen! Hur som helst, idag efter skolan så gick jag, Ella och Jossan hem till Moa. Vi solade, körde sanning eller konsekvens och lite så. Fick fråga grannen om ett ägg, Moa fick en finfin shot av oss och hon fick dra av Jossans strumpor med munnen. Riktigt mysigt! Nu tänkte jag ta och tvätta ansiktet och plugga lite. Jag fattar inte, hur mycket jag än pluggar till provet på fredag finns det alltid MASSOR jag har kvar att göra. Usch! Jaja, kram!

Beställd

DEN ROSA ÄR MIN!
Fick två Ziperalls för en mellan 6 och 8 idag så då äntligen köpte jag en. En till min syrra och en till mig. Egentligen ett morsdagerbjudande men heheheh. Nu är det bara att längta tills men äntligen kan gå runt i något skönt på kvällarna.

Maskros

Tjena! Vaknade runt nio i morse, gick upp och duschade och gjorde mig klar. Sen har jag hjälpt till ute i trädgården hela förmiddagen och fikat. Sommarväder! Dock vill min nedrans förkylning inte försvinna, blir galen på den. Nu ska jag ut i trädgården igen för att plantera lite. Kram på er!

Jeffrey Campbell




Jeffrey Campbellskor alltså. Kanske de snyggaste som någonsin har gjorts.

Maroon 5


Looove the song.

Vovve




Vilket mästerverk jag har gjort på slöjden va? Tog ju hela terminen att göra. Söt i alla fall.
Idag kom mormor och morfar samt kusin och så. Men åh, jag vill bli frisk. Kan ju inte sova heller för jag hostar så mycket. Tänkte ta och göra lite läxor nu. Sen har vi ju SO-prov på fredag men såklart glömmer man alla anteckningar i skolan. Jaja, vi hörs.

Recept på Nutella kakor

Ja, det var några som ville veta receptet till Nutellakakorna jag bakade i helgen. Visst får ni det! Jag går efter ett engelsk recept så jag har översatt receptet, så det är lite konstiga mått men tro mig, det blir smaskens!
1.2 dl margarin
1.2 dl brunt socker
1.2 dl socker
2.4 dl Nutella
2 ägg
1 tsk vaniljsocker
4.8 dl mjöl
1 tsk bakpulver
2 nypor salt
1 msk kakao

1. Sätt på ugnen på ca 200 grader. Lägg bakplåtspapper på en plåt.
2. Mixa ihop mjölet, bakpulvret , vaniljsockret, saltet och kakaon med en gaffel och ställ åt sidan.
3. Med visp, vispa ihop margarinet med både det bruna och det vanliga sockret. Ha i äggen och nutellan och blanda väl.
4. Lägg som små bollar på plåten med ganska mycket mellanrum. De puffar upp i ugnen men lägger sig efter ett tag.

Lycka till!

Ramlösa Hallon och björnbär

Lite sen kanske med att prova den, men nä. Ingen höjdare, då gillar jag Ramlösa Äpple much better! Idag vaknade jag tidigt för att ut och åka lite, fika och köpa lite saker. Hittade en avslutningsklänning igår, får se om jag behåller den. Förövrigt så känner jag mig inte direkt friskare, går på halstabletter och så. Jaja, nu får vi se vad man ska hitta på.

Teatern

Jah, nu har jag varit borta från bloggen i två dagar på grund av att jag har haft föreställning på Teatern samt genrep och sånt hela eftermiddagarna/kvällarna och gått i skolan på dagarna. Har inte haft en sekund över till att ens starta datorn. Haha, gjorde inte fail på slutet på Teatern i alla fall (för er som såg det *host*), men va tusan, man är väl en människa? Har jag levt på halstabbletter i skolan idag. VILL INTE BLI SJUK NU! Det är ju fyra dagars ledigt och allt. Ska åka ner till stan mamma och jag ikväll för att prova avslutningsklänning. Sen känns det ju piss att min cykel har blivit stulen, blää!

Nutellakakor

Bakade ju Nutellakakor tidigare idag, mums! Vad är inte bättre än Nutella och kakor? Och tillsammans blev det dubbelt så gott. Måste börja planera för veckan känner jag. Både måndag och tisdag kväll kommer jag vara på Teatern för genrep och sånt, så jag måste försöka göra alla läxor idag, buää! Men jag tror det kommer bli bra, går ju bara till på onsdag! :)