Frågestund

Nu tänkte jag dra igång med en frågestund här på bloggen! Fråga på bara och jag skriver svar allt eftersom! KRAM!

Nytt

Hittade lite idag när jag var i köpcentret! Ett par nya Dr Denim jeans i ganska ljusblått. Kände att jag behövde ett par till eftersom jag endast går i mina svarta Dr Denim och inga andra jeans numera. Sååååå sköna och sitter som en smäck! Seriöst, behöver inte röra de på hela dagen eller dra i de. Sen hittade jag lite annat smått och gått och en t-shirt från Gina Tricot. Håller på att se på Gossip Girl nu, sen ska jag sova. Ingen bloggning imorgon tror jag, för jag kommer inte ha tid. Glad lördag på er!

Pink Friday

Mamma kom hem med lite duschsaker och sånt. Rosa. Fikade på Waynes med några kompisar efter skolan, och vi gick en liten stund på stan också, hittade inget direkt. Hemma har jag kollat på Gossip Girl, läst bloggar och bara taigt det lugnt. Ser fram emot sista April också, vad ska ni göra då? Imorgon ska jag inte vara hemma så mycket, och på söndag inget alls, så får se hur det blir med bloggningen. KRAM!

Hårmascara

Vet inte om ni ser men provade att ha i såndär hårmascara idag när jag var på stan. Snodde lite ur någon provtub. Vad tycker ni? Ska man prova på att ha sånt? Skulle gärna göra det permanent men vet inte riktigt, nu har så många det. Blå är väl den färgen jag skulle kunna tänka mig. Lämna gärna en kommentar om ni har några tips!

Kvällsmys

Hej hej! Efter skolan idag så var jag med Jossan, Ella och Nellie. Sen så stack jag hem en stund för att äta pizza (åt det i skolan också, mohahahaha!) och sen så cyklade jag till tjejkväll! Nu tänkte jag läsa lite NOläxa i sängen och sen ska jag gå och lägga mig, är helt slut!

De nya sedlarna

Ja. Här har vi de framtida nya sedlarna. Man har beräknat att den första sedeln som kommer ut ska tryckas år 2015. Det kommer komma till en familjemedlem också, nämligen 200-lappen. Tror det blir bra med en 200-lapp, fast man vet ju inte. Astrid Lindgren kommer pryda 20-lappen. Evert Taube kommer finnas på 50-lappen, Greta Garbo på 100-lappen, Ingemar Bergman på 200-lappen, Birgitt Nilsson kommer att vara på 500-lappen och Dag Hammarskjöld kommer att vara på 1000-lappen.

20120424

Idag damp denna tidning ner i brevlådan, så nu har man lite läsning för ikväll! Ska dricka lite varm O'boy nu och ta det lugnt. Förressten, SKA JUSTIN BIEBER KOMMA TILL SVERIGE?! För det står liksom inte på de sidorna jag har kollat på men det verkar som det. Gissar att biljetterna tills hans konsert kommer gå åt som en glass i solen. Herregud vilken stor grej det kommer bli, om det nu är så.

Läxor

Dööööööör. Alla dessa läxor gör mig så matt. Har suttit och pluggat nu ett bra tag och jag fattar ingenting. Förövrigt så har jag inget internet på mobilen eftersom jag till min fasa upptäckte att jag hade surfat på mobilens egna nätvärk enda sen vi kom hem från Gran Canaria! Sen så måste jag febrilt leta upp mina mjukisbyxor, som jag ska träna i. ALLA mina kläder försvinner nu, fast jag hittade tightsen. Jaja, måste kila nu.

Bullar

Blev klar med att baka bullar för en stund sen. Såå gott! De är bäst när de är varma och nygräddade tycker jag. Annars så har jag försökt letat efter program som filmar dataskärmen från datorn. Inte det lättaste må jag säga. Jaja, ska ta och gå ut en stund snart, kram!

Milkshake




Godmorgon. Vaknade för inte mer än en kvart sen och just nu sitter jag och äter frukost. Jordgubbsmilkshake! Idag tänkte jag bara vara hemma och slappa, se på film och lite sådär. Hann ju inte blogga så mycket igår för jag var hemma hos Jossan hela kvällen med Ella och vi såg på film, åt pizza, skrattade så vi dog, åt godis och drack mängder av läsk. Sen var vi nere på stan ett tag också och då fick vi alla tre med oss en varsinn hårmunk för 20 kronor på Glitter (kostade 80 kronor innan). Det är bra med REA!

Grått

Jag vaknade klockan nio och sen har jag ägnat hela förmiddagen åt att leta efter mina svarta tights. Tror jag blir galen, JAG HITTAR DE INTE! Kommer nog inte blogga något mer idag för jag kommer inte vara hemma, kram!

Exempel på Gimpredigering

Vad tycker ni? Värt att göra en video/inlägg på? Är ju som sagt nybörjare men än början är alltid än början. Nu har vi fixat lite grönsaker med dipp och är redo att sätta oss framför Tvn. Om jag inte uppdaterar något mer så får ni ha en fin kväll, kram!

Skittlesfredag

Förmodligen mitt absoluta favoritgodis, som tyvär inte existerar någon stans i Sverige vad jag vet! Buuääääähähä. Så får passa på att köpa när jag är utomlands. Det fanns förut på Arlanda men icke sa Nicke, int finns de där nu ä? Nä. Har i alla fall spenderat denna fredag hemma och käkat godis. Håller också på att plocka fram ett Gimp-tips till er! Om ni har något speciellt som ni skulle vilja lära er så kommentera, då blir jag jätteglad.

Vad gjorde vi egentligen där på Gran Canaria?

Foton tagna med Nikon D3100, NIKKOR 50 mm eller NIKKOR 18-55 mm
Vi bodde på ett ställe på södra sidan av ön, ganska högt ovanför havet så vi var tvugna att antingen gå ner för en LÅÅÅÅÅÅNNGG backe eller en JÄÄÄTTTELLÅÅÅNNG trappa för att komma till havet. Jag och min kusin räknade att det var 707 trappsteg i trappan. Den gick vi minst 1-2 gånger om dagen upp och ner. Det samma med backen. Men det var mysigt och det var sol och varmt alla dagar. Det var nästan kallast nere vid stranden för där var det lite molnigt emellanåt, men vid poolen vid hotellet var det varmt och sol nästan hela dagarna, och på kvällarna var det shower utomhus mellan allt mellan himmel och jord. Det var shower med trollkarlar, reptilshowar, modeshow osv.
Vi åkte även en dag till stället Aqualand. Det var roligt men det låg på ett sånt ställe så det blåste så mycket. Bussturerna kan man ju säga var allt annat än stillsamma och lugna. Chaufförerna körde grymt fort vid stup och sånna ställen så jag tror jag fick några hjärtattacker. Sen så spelade vi även minigolf i värmen, åt glass, drack läsk och drinkar vid poolen, gick och strosade runt bland de höga skuggiga träden och de små gulliga husen. Det var kort sagt jättemysigt, och jättevarmt! Nu är jag tillbaka i det gråa Sverige, lite tråkigt men gud så skönt endå.

Torsdag

Hallå i stugan! Idag så slutade jag klockan 15.10 med engelska som sista lektion. Gillar inte engelska, fast det är ganska lugnt tempo på de lektionerna så man behöver inte hålla uppe konsentrationen så mycket, bra det när det är sista lektionen för dagen. Sen har jag ätit och gjort läxor samt guidat Ella runt på Konsum via telefon. Nu tänkte jag.. ja vad tänkte jag göra nu? Ingen aning, kan kanske skriva lite tidsintällda inlägg om resan som kanske kommer upp under kvällen. Sen blir det träning för fulla muggar!