Nyår!

Har inget att säga egentligen mer än ett gott nytt år och hoppas ni hade ett grymt 2011 för det hade jag! Min kväll firas med vänner och kusiner, så det blir toppen! Får se om jag kanske uppdaterar nå mer, om inte, så får ni ha en toppen nyårsafton och smälla mycket raketer. Har ingen passande bild att lägga in så det får bli en från We❤it..

AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G

Usch, trodde klockan var mycket mer än den faktiskt var pågrund av mörkret. Klockan tre på dan är det kålmörkt utanför, inte roligt! Idag var jag nere på stan en snabbis för att kolla på ett fast objektiv. Har fått pengar i julklapp och då tänkte jag att jag skulle köpa ett fast objektiv till porträttfoto eller någonting sånt där.

Hittade ett som passade mig jättebra och jag har köpt det på öppet köp i fall att. Men jag tror nog inte att jag behöver lämna tillbaka den eftersom jag redan älskar den efter att ha bara provat den lite grann.




Såklart så skulle Bunny sitta i mitt knä medan jag fotade, heh. Här får ni några bilder som jag precis har fotat bara, inte så märkvärdiga:



Men det blir superbra skärpa i det och det är bra när det är mörkt, eftersom det är väldigt ljusstarkt!

Julklappar




Min julafton var hur mysig som helst och jag hoppas att ni också hade det. Förmodligen så kommer jag fira julafton med pappas sida av släkten också så än så länge har jag bara fått presenter från mammas och farmor/farfar. Det var några som ville ha bild på presenterna så visst får ni det. Jag orkade inte ta kort på allting men det kanske jag kan visa nån annan gång! Mobilen fick jag inte igår men det var en julklapp från mamma ovh pappa. Tidigare har jag haft en tegelsten från Sony Ericsson så jag blev inte så liiite glad när jag fick en iPhone! Hoppas ni har en trevlig juldagskväll!

Julaftonen

Min julafton var jättemysig med mycket mat (och godis!). Jag har inte kommit hem eftersom vi sov över hos mina kusiner där vi firade jul, men jag kommer hem idag och då ska jag visa presenterna <3

Dagens outfit 23/12 -11

Här får ni en dagens outfit såhär dagen innan julafton! Tröjan kommer ifrån h&m, byxorna från Bikbok och halsbandet har jag fått i julklapp av Ella!

Vila i frid <3

Döden är det värsta som finns, i alla fall när man inte väljer att dö. Du är stark som klarar det här! Men när det känns som det inte kommer att gå och att man inte klarar mer så måste man vara extra stark! Och jag är mer än 200 procent säker på att du kommer klara det, och jag finns här för att hjälpa när som helst! Jag menar det, när som helst! Döden är som hemskast när det är en som står en närmast som har dött. Och det är jobbigast för de som är kvar, även om det inte ska vara så! För den som inte finns mer är det inte jobbigt, inte ledsamt, inte obeskrivligt. Jag gråter för att jag inte kan förstå allt som har hänt. Och det har tagit tid för mig att få det att sjunka in, men det kommer aldrig att helt göra det! Och man behöver inte acceptera det. Livet känns som skit vid vissa tidpunkter, och det kommer göra det fler gånger! Men för dig som det känns såhär nu, kan jag inte förstå hur du har klarat att få dagarna att gå, men det finns en sak jag är säker på, och det är att du klarar allt! Och du är starkare än nånsin!! Jag vet inte om du kommer läsa det här, jag vet inte om du nånsin kommer se det här! Men om du gör, så tänk på det, att du klarar allt! För du är starkare än nån <3

När tredje ljuset brinner...

Anledningen till att jag inte har bloggat på ett tag är att det har hänt en sak som har gjort att jag inte har orkat bloggat. Många av mina vänner vet precis vad som har hänt och jag tror de förstår, kanske väljer jag att skriva om det, kanske inte. Men hur som helst så är det tredje advent nu och jag är medhjälpare på en liten julmarknad eller vad man ska säga. Och när jag kommer hem ska jag duscha och sen förbereda inför sista hela veckan i skolan det här året! KRAM

Julmarknad

Titta vad jag kom hem med! Haha, första gången jag har vunnit en sån här stor chokladkaka! Det var jättemysigt och de hade massa belysning, tomtar, godisstånd och chokladhjul. Var nån av er där? Ni får ta och bli bättre på att kommentera... Det är inge kul annars.

Jaja, nu ska jag plugga lite no, engelska och matte! Kram!!

När andra ljuset brinner...

 

Hej! Idag är det andra advent och ingen snö har synts till...

Tråkigt nog, men man ska inte deppa för det. På förmiddagen nu så jag vi bakat ischoklad och så har jag spelat Sänka skepp med pappa och lillasyster! Lite senare så ska vi på julmarknad, myys! Så kanske skriver ikväll igen eller så hörs vi väl imorgon.

Ha en trevlig andra advent nu!

KRAM

Vad dåliga ni är på att kommentera...

.

Ansiktsmask

Hej!

Idag så har jag varit hemma hos Moa, och vi satte på oss en chokladmask, drack glögg och hade lite annat mys! Var på stan en stund innan och handlade lite sånt. Köpte några fler ansiktemasker från Åhléns för 20 kr styck som jag kan använda sen! Nu har jag ätit och nu blir det efterrätt med frukt doppad i choklad!

Ha en mysig lördagskväll alla!
Imorgon ska vi på julmarknad, så hoppas på lite snö så blir det ennu mer julkänsla!

Jossan också!

Idol

Gud vad skönt det känns med fredag!

Nu sitter jag och tittar på Idol, hoppas på att Moa och Amanda hamnar i final!!

Idag gick jag, Clara, Moa och Ella hem till Clara och nu sitter jag här. Jusste, vi har också bakat pepparkakshus, lyckat??