PRAO

Är fortfarande hemma! Vaknade runt åtta, sedan har jag duschat och fixat mig, gått till Konsum för att köpa en baugette och lite annat till lunch(middag)lådan som jag ska ha med mig till praoen. Sedan så har jag lagat makaroner , packat kameraväskan och tagit det lugnt. Så snart måste jag packa väskan och göra lite läxor till imorgon för det pallar jag nog inte när jag kommer hem ikväll!

Sedan klockan halv tre far jag ner till stan!
ha en kul dag nu allihop så hörs vi nog imorgon (om inte ikväll)

Tjejkväll

Hej hopp!

Nu kom jag nyss hem ifrån tjejgruppen! Supermys ju! :D Nästa vecka blir det filmmys med alla tjejor, kul!
Ja, idag så var jag med lite kompisar på stan och sedan tog vi bussen till tjejkvällen!

Imorgon så blir det prao för hela slanten, men jobbar kvällskift så jag börjar inte förren klockan 15.00 så då kan man ta't lugnt hela förmiddagen och lite på eftermiddagen. Måste komma ihåg att ladda kamerabatteriet över natten och tömma alla minneskort så jag kan fota imorgon ( ska nämligen få vara med en fotograf som jobbar på tidningen och åka på fotouppdrag och så!!! ).

Och på fredag ska jag jobba lite på ett disco för lågstadieungar för att tjäna in lite rabbatt på Stockholmsresan på höstlovet. Resten av veckan kommer bli superkul. Vi slutade halv tolv idag btw!

Så, nu ska jag göra läxor och sedan blir det tv, kan fota det jag köpte på stan också, vilket var en t-shirt och en sak till.

KRAM!

E.L.F

Hej, allt bra med er?!

Idag när jag kom hem från skolan så låg det ett fint litet paket nerlagt i min postlåda, gissa om jag blev glad?
Jag och mamma har beställt från Eyes Lips Face för andra gången. Nu när jag vet att jag gillar deras billiga produkter så beställde jag lite mer eftersom det är så billigt.
Här kommer lite bilder och annat:




Krämögonskugga: Jag köpte den i färgen Suger Cookie och det syns inte så jättebra på bilden men det är en rosaskimrande krämskugga och så är det en lite mer beige, nästan lite champagne färgad som och skimrar lite, jättefina och de kostar bara 15/st.

Mineral ögonskugga: Denna passar jättefint ihop med krämskuggorna att ha på det och så. Om man har lite av den champagnefärgade längst in i ögonvrån och sedan den rosa över hela ögonlocket och sedan mineralögonskuggan på det rosa. Det blir jättefint! Köpte denna i färgen "Sweet" och den kostade 30 kr/st.



Bronzer & blush: Jätteglittriga och krämiga är de, och superfina. Blev väldigt förvånad över hur pigmenterade och krämiga de var och jag förväntade mig inte alls att de skulle vara så. Gillar förpackningen och att det följer med en spegel, får mycket mer lyxkänsla då. De var jättetunga när jag först kände på de och det gillar jag! 35 kr/st.

Complexion Perfektion: Denna är också väldigt krämig i konsistensen och det gillar jag. Det är meningen att den ska dämpa rödhet och sånt i huden utan att täcka, därför är den transparent. I LIKE THIS! 35 kr/st.



Liguid Lipstick: Köpte denna i färgen Baby Lips. Tänkte köpa en till men jag beställde bara en eftersom jag inte visste om jag skulle gilla den eller inte. Men det gör jag, och den doftar mint också, tummen upp! 15 kr/st.

Matte Lipcolor: Den här gillar jag också! Jag köpte i färgen Coral och den är i precis min färg, lite ljusare än min vanliga läppfärg och jag gillar att kunna göra mina läppar lite naturligare eftersom de är välidigt röda som naturligt! 35 kr/st.



Complexion Brush: En bra puderborste som är superdupermjuk!!! 35 kr/st.

Blending eye brush: Den här borsten verkar variera väldigt mycket, så vissa kanske får en som är väldigt spretig och andra en som är väldigt liten. Jag hoppades på att jag skulle få den som den var så jag hade tur! 15 kr/st.

 

Så det var allt! Nu måste jag gå och äta! :D KRAM!

*host*

 

Okej, Justin kan vara bra, åtminstonde i den här låten. Själv går man runt med en hals som känns som en tennisboll, blir inte bättre av att man knarkar sönder halstabletter och te heller...

 

Tagga skola!

Nu blire skola, eller den börjar halv nio. Lite sovmorgon får man allt...

Prosit

Hej!

Jag har haft en underbar dag idag, hoppas nin också har haft det! Var med Moa, Trine, Nellie och Cajsa efter skolan. Åh herre min gud, jag tror jag aldrig har skrattat så mycket någon gång! Kul hade vi allt! Måste bara klämma in en rolig konveration mellan Cajsa, Nellie och Moa <3

Cajsa: har ni känt när skrattkistan spricker?
Nellie: aa de är väl därför man får så ont i magen när man skrattar?
Moa: VA!? Finns de en sån?

Cajsa: JA!? Har du inte sätt svampbob?


Haha, lite dålig humor vi har eller?! Jaja, nu har jag bäddat ner mig i sängen med alla läxorna och en spellista på youtube och jag ska bara gå och hämta mitt te i köket så bli jag nog kvar här resten av kvällen. Har huvudvärk och känner mig allmänt frussen, vi cyklade runt ute ett tag och jag hade inga vantar, brrrr!

Ha en toppen kväll så hörs vi väl imorgon! KRAM!



Ps. Jag ska ta och byta ut sommarbilderna i headern mot höstbilder. För det där funkar ju inte?!

MIN

Godkväll på er! (varför tänkte jag på en skäggig farbror som har ovannligt mörk röst när jag skrev dedär!?)

Sofia bad mig lägga upp ett par tre bilder på min blogg från igår, så att hon kan kopiera de. Försökte via msn men det gick åt skogen så då tar vi det här istället! JAg var somsagt med Jossan och Sofia igår, mina älsklingar det! <3

Vi fotade på ett ställe där det fanns löv på marken och några fina bilder blandat med väldigt söta haha flumbilder fick vi allt!





KRAM!

Skaffat Bloglovin

Hej!

Nu kan ni följa mig enkelt och smidigt på bloglovin!
Klicka bara på ikonen i sidoapalten!

KRAM!

Följ mig på bloglovi'n

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3041817/d-i-d-l-i-z-z-i-a?claim=pu3f7zczeq4">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Kanelbullens dag

Idag är det kanelbullens dag, så man får äta hur mycket kanelbullar man vill! Tyvär så hinner jag inte baka kanelbullar idag, för om ca 20 min så pker jag iväg och spelar lite trummor, och efter det så ska jag en snabbis ner till stan och handla örhängen, sådanna små som man kan ha i jämt. Har nämligen inget helt sånt par hihi. Och sen så ska jag slänga i mig lite mat och sen blir det biomys!

Men EN kanelbulle har jag i alla fall tryckt i mig idag! Jag och Ella gick ner till fritidsgården på lunchen och köpte. Vi gjorde lite annat också. Och resten av dagen har också varit lugn, sista timmen så gjorde vi ingenting förutom att prata. Egentligen så skulle vi labba (de var NO) om någonting men vi pratade om socker, tjurfäkting, bilkörning, olyckor och får istället. Jaaa... det brukar bli så <3

Men om jag har tur kanske jag hittar en kanelbulle nån stans, jag får baka imorgon istället!!



KRAM OCH HA EN TREVLIG KANELBULLE-DAG!

Inhandlat


Var på stan idag. Handlade två stycken ringar för 100 kr.
Sen handlade jag på mitt presentkort på Kicks också, lite nya saker som passar hösten.
Sen så har jag tittat på hockey när min kusin spelade och snart blir det söndasmiddag, mys!
Imorgon blir de skola igen.
Vi har musikprov på torsdag, kul (njaaa)
Så det blir plugg ikväll också.
KRAM!

If nothing goes right...

go left...