Min sötnos



Hej hej! Dagen har varit lugn och jag har ätit middag. Snart ska jag gå iväg till affären och handla lite chips och sånt för ikväll! Men först ville jag visa en liten rolig sak Bunny har börjat göra.

De senaste dagarna har vi lagt en filt uppepå hans bur för att ibland lägga över den där han sover så att han får det lite mökt. Men då han har varit inne i buren och vi har haft takluckan öppen på dagarna så har han börjat hoppa upp på burtaket och upp på filten från sitt trähus som står under. Gulligt va?! Första gången jag gick förbi och såg det blev jag jättepaff haha! Eftersom att det är högt ifrån huset och burtaket. Så ibland så lägger han sig där och vilar!


Ja.. Lite gulligt tycker jag.
Ha en trevlig fredagskväll nu KRAM!

Lite presenter

 

 

Mys

Hej!

Idag gick jag i skolan fram tills klockan var kvart i två! YEEY, vi slutar tidigt på onsdagar. Så då gick jag hem med några kompisar och vi flummade runt och nu har jag tittat lite på Jalla Jalla! Har aldrig sett den filmen förut men den fanns på youtube och asrolig var den jue! Dock har jag inte sett klart den utan resten får jag se imorgon efter skolan, imorgon har vi sovmorgon och förövrigt så är torsdagar lugna dagar, lite matte och syslöjd. Nu ska jag gå och tvätta av mig sminket och mysa i soffan resten av kvällen.

Ha en mysig onsdagaskväll KRAM!

Fall

HEJ!

Jag har inte bloggat på ett tag nu men jag tänkte slänga in ett snabbt inlägg här nu...
Min födelsedag var toppen och jag fick många fina presenter och de kan jag visa sen!
Idag ska jag på dop. Det är den lilla tjejen som jag skrev om "här" som ska döpas! Dopet ska hållas utomhus så då är det varma höstkläder som gäller!

Så jag får önska er en höstig och trevlig söndag så hörs vi sen!



Sjalen kommer ifrån JC och jackan och byxorna kommer ifrån H&M. Skorna köpte jag häromdagen, de kommer ifrån Din Sko och kostar 799 kr!

Oups!

Ja.. Förutom att jag nyss råkade spilla ut något starkt Apoteksmedel på badrumsgolvet så att hela huset luktar jättestarkt och jätteilla så mår jag toppen !!! För imorgon fyller jag 13 år !!! Längtar men det är inte långt kvar. Så ingen bloggning imorgon och kanske i övermorgon. För att jag kommer inte hinna!

Idag så var jag i skolan hela dagen (men gud så ovanligt haha!)!! Sedan så stannade jag kvar en stund med Felicia, Ella, Cajsa, Jonica, HJ och Anton G och Anton D på skolan, hehe! Sedan så stack jag väl hem runt tjugoöver tre eller nå? Nu har jag städat inför imorgon. Så nu ligger jag i sängen med Bunny! CHILL!

Kanske hörs på månda eller nå, KRAM!

Ingenbloggning

Jag vet att jag inte har bloggat på länge nu, men jagorkar verkligen inte. Men jag hoppas jag är på bättre blogghumör snart. För jag saknar era kommentarer och de skriver ni ju inte om jag inte bloggar!

Men jag hoppas att ni förstår. och även om det är tråkigt så är det bra för mig. Men somsagt så hoppas jag att jag kommer på fötter igen snart!


I helgen så for jag Wilma, och Moa hem till Jossan och sov där. Superkul! Haha!  Men jag tror jag inte kommer äta godis på ett tag. Åt över 100 kr lösviktsgodis vi! Över ett kg blev det haha! Och sedan några påsar chips, läsk och pizza! Soft..

Nu ska jag ta med mig min huvudvärk och te i till min säng. Slå på den här låten och plugga lite.

Take a bow - Rihanna. Gammal, men bra!

Ha de chill tills jag återvänder med lite skoj inlägg igen!