älska

 

lyx

 
Känner mig helt slut efter en skoldag, läxor och massa träningsvärk i ryggen från igår. Usch, kan inte ens böja mig ner för att ryggen gör så ont. Men det är bra värk haha, och man blir påmind om att ma tränade hårt. I alla fall så kände jag att jag behövde pyssla om mig lite efter det så nu sitter jag här med en lermask i ansiktet, lite bra musik och så ska jag bädda rent min säng, är alltid så skönt att sova när man gjort det! Den här spellistan är det som går just nu, "länk".

en jordgubbe på disco ja0

pappersgubbe med nudellockar

 
Äntligen fredag, gud så skönt! Idag var jag på sjukhuset för att kolla mitt nyckelben, sen så har jag haft en diagnos på matten och spelat Wonderwall på gitarr, typ det enda viktiga på dagen kändes det som. Vi har liksom inte kommit igång med något annat än i skolan. Ser ni förresten den fina gubben Jossangjorde? Ska föreställa mig haha, jättegullig! Nu sitter jag och skypar med min fina och snart ska jag se på Fångarna på Fortet, haha ja jag älskar det! Puss på er, ha en fin fredagskväll!

rött med gråa ränder, grått med röda ränder

Blir ett snabbt inlägg nu, dels har mitt webcamprogram mystiskt försvunnit så det blir ett bildlöst inlägg (åååh vad trist) men men ni får en uppdatering i alla fall. Igår började skolan, 8an, betyg, höga förväntningar. Jag känner att jag måste få ordning på skolan innan jag kan ägna mig åt bloggandet helhjärtat, men såklart kommer jag blogga. Nu till hösten kommer skolan vara tung, vi ska jobba oss igenom en hel höst termin med en studiedag, ett lov. Veckorna kommer bli intensiva och just därför vet jag ej om bloggen kommer hållas så uppdaterad under de perioderna. Men ska försöka så gott jag kan, hoppas ni har det bra i skolan eller vad ni gör! Puss

en ny profilbild

äntligen ny profilbild på facebook också.
 
WOOOSH, vad hände med vädret? Strålande sol till så mycket hagel att man inte kan se två meter framför sig? Borde ut och springa nu, jag som ääälskar att springa i regn/spöregn. Men nä haha. Satt på altanen när det började och var tvungen att springa in för man hörde inte ens vad personen bredvid sa utan att den fick skrika. Då kan ni tänka er hur mycket det haglade..
 
Imorse gick jag upp kvart i sju för att åka till hälsocentralen och kolla nyckelbenet, samt ta spruta och det kan jag säga inte är en hit hos mig. Hatar det. Men det måste göras ibland och det gick bra och sen åkte jag hem och fotade och lite så.. Puss på er!

från mörkt till ljust

 
 
Åååh gud va min satistik steg från när jag gjorde förra inlägget! IIIIH blir så glad! Hoppas ni nya läsare väljer att fortsätta läsa min blogg, och att ni gillar den! Här är två nya bilder från min telefon som jag tog igår, och jag ska ut och fota i övermorgon tror jag så får jag lite bilder på nya färgen.
 
Imorgon så ska jag upp med tuppen, och åka till vårdcentralen för att ta spruta samt kolla någonting med mitt nyckelben, så får försöka att somna tidigt idag. Kanske hinner uppdatera något mer ikväll annars får ni ha en toppen kväll så hörs vi imorgon! Lyssna på den här låten om ni inte har något annat för er, klicka "här" 
Besök min kompis blogg också, klicka HÄÄÄÄR!

ombre

 
Här kommer det jag skulle visa, jag färgade mitt hår till ombre igår (jag vet att bilden är jätteful, men den visar färgerna i håret bra), ovant för jag har aldrig haft såhär mörkt hår innan men det är kul att prova på något nytt och så fick det bli. HAr tänkt på det ett tag men inte berättat något i bloggen ifall jag inte skulle göra det. Gjorde det hos en frisör och det skulle vara tre färger men det är knappt så att den mittersta färgen syns för den är nästan lika mörk som den översta.
 
Somsagt, bilden är bara en randombild min kompis tog jättesnabbt men ignorera ansiktet.. Ska ta bättre bilder en annan dag så får ni se hur det ser ut bak och så. Blev i alla fall nöjd, vad tycker ni? Hiss eller diss med ombre färgning? Puss!

Överraskningen imorgon

Har inte haft tillgång till en dator idag så kan inte visa överraskingen.. Men får visa imorgon när jag vaknar istället! Puss

Uuuuh aaah bj

 
Äntligen fick jag mina efterlängtade Ben and Jerry! Så sjukt gott hahah.
Sen så vet jag att jag har olika tröjor på bilderna men det är för att jag inte knäppte de samtidigt. Imorgon händer en sjukt rolig grej, och såklart ska jag visa det på bloggen, kan inte säga så mycket om det men det är en förändring när det gäller utseende, så håll utkik för det imorgon! Puss

vid protesfabrikens stängsel

 
Kom hem rätt sent igår så jag orkade inte blogga. Men hade det jättemysigt med Nellie, Emelie, Moa och Lisa och sen på kvällen så kom det många fler och vi åkte moppe, snacka osv. Sen tog jag och Nellie bussen hem och jag kom i säng rätt sent, men men.. Gick upp rätt tidigt för att fira pappa (ja mina föräldrar fyller år med tre dagars mellanrum) och sen efter det gick jag och la mig igen. Gick väl upp klockan tolv sen eller nå! :)
Nu tror jag minsann jag ska cykla till Konsum och köpa en BJ till mig, har varit sugen på det hela förra veckan och även nu, så får se om jag köper en. 

pärlor på laddaren/hörlurarna

 
Skulle egentligen ha visat de här i förrigår men det kom aldrig upp så visar nu istället. Det har ju blivit en trend att sätta pärlor på sina hörlurar som dekoration och så trasslar de inte ihop sig så lätt. Valde att testa men gjorde det på min laddare istället, eftersom jag tror jag kommer tröttna på att ha de på hörlurarna. Kommer nog bli ett evigt pillande med att försöka ta av de.. Men men. Googla så hittar ni intruktioner, kram!

skjorta under stickad tröja är fint

 
l Stickad tröja - Monki l Parfym - Beyonce, Heat l Läppglans - Mac l Prickig skjorta - Monki l
l Sneakers - Urban Outfitters l Jeans - Dr Denim l
 
Gjorde en höstoutfit för ett tag sen som jag tänkte visa. För det börjar faktiskt bli höst och skolan börjar ju om mindre än två (!) veckor.. Men hösten är en fin årstid och man kan hitta mycket fint i affärerna.

Kräftskiva

 
Vi hade kräftskiva här hemma idag, eller ja det är fortfarande men ah. Hinner iaf slänga in ett snabbt inlägg!
Äter egentligen inte så mycket kräftor men bara för att så åt jag en. Sen så hade vi femkamp, tipsrunda osv. Jätteroligt! Hinner inte skriva så mycket mer men har pysslar med en sak som jag ska visa senare ikväll, puss!

favoritparfym

 
De här tre måste nog vara mina favoritparfymer. Vet att den från Hollister inte riktigt är parfym men ändå, älskar den! Använder parfym varje dag och varierar ganska mycket men de här är de mest neutrala och passar alla humör. Den från Clean håller hur länge som helst, så det är ett stort plus. Sen är det Britney Spears Midnight Fantasy och luktar jättegott, och sen någon från Hollister. Vilka är era favoritparfymer?