Earth hour

Shopping



| Linne - Gina Tricot | Shorts - Gina Tricot | Ballerina skor - Euroskor | Spetst-shirt Gina Tricot |

Internet har varit väldigt svajigt sen igår så jag har inte kunnat blogga, och så fort jag har kunnat och skyndat mig att skriva ett inlägg så har det inte funkat att trycka på publicera. Hur som helst så kunde jag bocka av ganska mycket från min lista igår och det ovan är lite av det jag fick med mig. Köpte också underkläder och försökte hitta en bikini, men icke sa nicke, det fanns nästan ingenstans. Är väl inte säsong ännu.

Nu ska jag äta choklad. Bye! <3

Leopard nails

Jävla pollen. Och varför ska man varenda morgon glömma ta Clarityn? Så man får sitta i skolan med torra svullna och trötta ögon, och täppt näsa. Uschabuscha. Kom hem från träningen nyss och ska ta och stretcha och duscha och sen se på lite TV. Imorgon ska jag shoppa lite bra att ha saker och förhoppningsvis så får lite kläder följa med hem. Kanske visar om jag orkar!

Tack för att du finns

Åh, gud vilken underhållning! Visst är det irriterande att se på henne men tack för att du finns! Tror jag skattar ihjäl mig varje gång jag ser på en av hennes videor! Nu har jag sjukt ont i magen för jag har suttit och skrattat så mycket. Här pratar hon på engelska om vad hon köpt för väskor i Hong Kong, och för er som inte vet så är det Hanna Widerstedt från Big Brother.

Boyfriend

Hörde på Justin Biebers nya låt igår, förlåt, men fy vad dålig den var. Kanske bara vad jag tycker men komigen bättre kan han? Jag är ingen belieber men nog tycker jag att han kan sjunga. Ingen bas i låten och gammal rakt igenom. Så nu vet ni vad jag tycker.

Får se om jag hinner blogga nå mer idag. Ska på träning klockan sju sen ska jag hem och duscha och läsa i tidningar som jag har fått hem idag. Lite ironiskt att både Veckerevyn och FOTO kommer på samma dag.

Street

Nu måste jag snabba mig att byta om och fara iväg till träningen. Skoldagen gick snabbt och vi hade bara två lektioner efter lunchen, förresten vilken jävla äcklig skolmat vi får egentligen. Chicken Nuggets som jag gillade förut äcklar mig, eftersom jag nu vet hur de är gjorda. Lite äckligt att de färgar de beiga så de ska mer aptitligt ut. Uäääk! Var med Ellsis en sväng efter skolan,  men nu gott folk måste jag springa och byta om, tjingeling!

Glad kille

Skön söndag det har varit, fixar med naglarna, varit ute i solen och fotat lillkillen här ovanför som fick komma ut idag för första gången sen i höstas. Lite glad han var när han kutade runt som en galning och jag sprang efter som tok i ett försök att hänga med. Jodå, glad var han i alla fall!

Calippo Shots

Välkommen älskade fredag. Slipper stressa, och klaga över läxor. Ska bara äta gott, slappa, se på film och tjocka i mig chips. Har sett på Bigbrother och städat rummet sen jag kom hem. Väldigt skönt. Ha en suuuuper fredag oavsett om ni ska slappa, gråta, skratta eller jobba häcken av er!

Dagen

Idag så gick jag i skolan till klockan tio över tre. Sen så sprang jag hem och åt mellis och gjorde en kladdkaka och pluggade matte. Nu sitter jag här tränad och mätt och ska flyga in i duschen. Ha't så gott så hörs vi imorgon! Kramilikram.

Blåa axlar


(repris)

Nu har jag ätit jordgubbsglass med havregrynsknäck. Jag lovar, det är jättegott! Man smälter bara margarin i en kastrull och har sen i havregryn och sirap. Åh det är så gott! Hur som helst. Tränade idag efter skolan med Ella, körde ganska hårt så det var jätteskönt. Känner att jag har så lagom stora blåmärken på axlarna efter alla akrobatiska bakåtkullebyttor och sånt på moderna igår! Jag vill inte öva något mer på de för då kommer ja ju ha två blåa axlar när vi åker till Gran Canaria. Vad lyckad jag känner mig...

Har vilat från bloggen lite.

Jag har tagit det lugnt med bloggen nu i ett par dagar för jag har mycket med skolan och en del annat just nu. Men jag ska komma igång igen de kommande dagarna. I promise.

Gulliga ljud



Har upptäckt att den datorn som ska formateras gör små gulliga ljud för varenda kontakt man drar ur eller sätter i och massa andra saker. Gulligt.
Har också suttit i över två timmar med att försöka förstå och översätta ord från engelska som varken jag, ordboken eller google translate förstår. Väldigt kul. Dagen har bestått av en massa plugg och träning som jag skrev i förra inlägget. Har inte så mycket mer att säga, så adjos amigos.

Tjatig

Känner mig tjatig nu men fy piip vad jag längtar till sommaren. Gör inte ni? Att kunna ha shorts och linne, och solglasögon haha.
Imorse så tog jag mig ur sängen tidigt för att åka till gymmet. Kom väl hem runt halv tolv skulle jag tro. Sen har jag duschat och spelat sims på mobilen typ. Ska försöka formatera om en dator som kanske ska bli min istället för min stationära, som jag har nu. Hör säkert av mig senare.

En fiskpuss.



Nu är jag så trött så jag tror jag somnar, men klockan är bara nio och det är ju helg. Så ett tag till ska jag allt försöka vara uppe. Idag gjorde jag lite ärenden på stan och så. Ska köpa nya Converse så jag provade lite olika och jag tror minsann det blir ett par vita låga. Men vad tycker ni är snyggast? Kommentera.

Nu måste jag nog gå och tvätta ansiktet och sen kanske jag ser på en film eller något. Ha en bra kväll!

Gör en sån här nu.

10 favoriter:
Färg:
Pastell så det skriker om det.
Mat: Waynes varma mackor.
Band: Coldplay kanske.
Teveserie: Bigbrother.
Bok: Cirkeln.
Sport: Dans.
Årstid: Sommar
Veckodag: Måndag.
Glassmak: Saltlakrits.
Tid på dygnet: Vet inte riktigt.

7 för tillfället:
Humör:
Lugn, trött.
Smak: Minttuggummi.
Kläder: Dr Denim jeans, linne, halsband.
Nagellack: Blått.
Tid: 18:35
Omgivning: Min dator och godis...
Irritationsobjekt: Vet inte hehe.

5 första:
Bästa vän: Det var en tjej från när jag bodde i Stockholm.
Husdjur: Hamster.
Piercing: Öronen.
Musik: Typ Björnes Magasin. Ni vet den där i början? Haha nä jag vet inte.
Bil: En Ferrari.

6 senaste:
Cigarett
: Röker inte, kommer aldrig att göra!
Mat: Salamipaj.
Dryck: Bubbelvatten
Biltur: I dag.
Spelad låt: Birthday cake med Rihanna.
TV-program: Vet inte.

4 har du någonsin:

Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej.
Blivit arresterad: Nej.
Badat naken: Ja.
Varit med på TV: Ja, jag tror det faktiskt. I alla fall i tidningen, och det är ju alltid nåt.

5 nej tack:
Kläder: Polotröja.
Mat: Bönor
Musik: Balett.
Dryck: Tomatjuice.
Personlighetsdrag: Folk som gör allt för att bli omtyckt, och inte är sitt rätta jag.

4 saker:

Du gjorde igår kväll: Läste, åt popcorn, såg på tv och skypade.
Du kan höra just nu: Vatten som spolas i kranen.
Du inte kan leva utan: Mitt liv.
Du gör när du har tråkigt: Lyssnar på musik eller städar.

2 val:
Kaffe eller te: Te.
Vår eller höst: Höst.

1 önskan: Att det ska bli sommar nu.