PLANKS A LOT




Uuuh, ryslig bildkvalitet. Men det är kväll och svart som katten ute så ah. Har studiedag imorgon = FRI FRÅN SKOLAN! Så det blir asskönt att kunna va uppe så länge man vill idag. Tänkte bara visa att det är OPI's "Planks a lot" nagellack jag har på naglarna, för att ha en andledning att blogga! Så nu blir det film tror jag och lite mys, härs väl imorgon.

KRAM!

Påväg till träning! Hörs when im back home!

Min söndagskväll




Här kommer nog resten av min kväll spenderas, med ett par hörlurar i öronen och en kopp te. Ska läsa tidningen Foto som jag fick i brevlådan för ett par dagar sen och jag sparade den tills jag hade tid (fick en prenumeration på tidningen i julklapp). Men så ska det pluggas till SO-prov på fredag också. SÅ SÅ LAT ÄR JAG INTE MINSANN!

Ska äta lite tacos och måla naglarna också, för mina naglar ser förskräckliga ut med en neongul färg som har börjat flagna regält hehe. Ha en mysig söndagskväll nu, OCH JUSSTE! Såklart ska jag se på Äkta Människor ikväll också, för det har ni väl inte missat?? o.O, nä, trodde väl inte det!
Puss och kram Skumbanan!

Svar på tal

Fick en fråga av Anonym om vad jag tränar:

Jag tränar dans och så går jag på gym med några kompisar!

Ps. Det har fixat sig nu med blogg.se, tror det var en endagsgrej för de hade ändrat om i designen på deras startsida så jag kunde inte logga in.

Dagens Outfit 28/1 -12



Byxa - BikBok
Tröja - Tyskland
Klocka - Ur & Penn
Skärp - H&M

Peace <3

Fel med inläggen

Som ni ser så kom det inlägg härnedan nu... Istället för i tisdags! Och det går inte att logga in på datorn för att blogg.se har bytt massa saker som är svåra att förklara här, men det är därför jag inte har bloggat och så! Men ska kolla upp det så återkommer då!

Tisdag

Får bli ert mobilinlägg nu. Tänkte precis skriva att jag hatar och göra sånna, så har de fixat mitt problem!!!! Jippi, för jag har alltid stört mig på att man inte kan ändra bilden till centern och inte ändra storlek på den! Men nu funkar ju det, glad jag blir! Dock kan man inte fixa texten till mitten men aja!

Nu sitter jag och väntar på att trummorna ska börja, sen blir det hem och äta och sen träning igen, blir modern dans idag! :) nu ska jag ägna mig åt mobilspel i en halvtimme till, ciao!

Drar mig snart mot träning

Snart så knallrar jag mig iväg till träning, ville bara slänga in ett snabbt inlägg först! GALET vad kallt det var idag och jag som inte hade nån mössa :'(. Snön kommer inte förren nu och det känns inte så passande, nu vill man att den ska smälta, hursomhelst så ska jag inte tråka ut er något mer, hörs sen!

Deo för håret?

Det är inte så bra för håret att tvättas varje dag, utan man ska försöka hålla det till varann dag. Men bara för det så vill man ju inte gå runt med fett och ofräscht hår, så nu tänka jag tipsa om ett torrschampoo från Batiste. Jag har köpt mina (MIN egentligen, en är mammas) flaskor på Rusta för under femtiolappen, väldigt budget! Man använder det som en hårsprej fast man sprejar i hårrötterna och masserar in. På så sätt tar det bort all olja och fett i håret så att det ser fräscht ut igen, så slipper man tvätta det varje dag! Dessutom doftar de ganska starkt och lukten fastnar i håret hela dagen. Så om man inte gillar starka dofter så kanske det inte är något bra val..

Men för oss som gillar det rekommenderar jag det! Den rosa som är min luktar blommor och sånt. Man kan se ungefär på flaskan vad den luktar, och mammas luktar mer kockos. Men jag gillar båda så om ni inte har testat gör det! Man förlorar inte så mycket på det heller!


Drömdesign till bloggen

Om jag helt och hållet fick bestämma hur min bloggdesign skulle den lätt se ut såhär, med ljusa färger i babyblått och grått och vitt. Men jag är ju inte så haj på det här med proffisionella bloggdesigner. Funderar på att beställa av nån då jag har pengar, eller om någon skulle vilja hjälpa mig in på rätt spår! Kommentera!


 

Shopping all day long

Faktiskt så har jag inte shoppat idag, utan igår. Men who cares? Handlade lite tröjor, jeans, dansskor (sneakers) och iPhoneskal m.m så det blev ganska lyckat. Här kommer lite bilder! köpte en Bumper till telfonen samt ett svart och ett neongrönt silikonskal, så nu kan den va skyddad. Gillar inte alltid "looken" med skal på utan jag tycker att den förstör lite av "designen" men det är behövligt ibland då det skyddar väldigt bra.






The chicken.



Idag slutade vi klockan kvart i två, var ovh åkte lite skridskor på morgonen och tog sen bussen till skolan. Sen har jag vart med Nellie och Trine, vi hade jätteskoj! Vet att jag inte har uppdaterat på några dar men jag har inte haft nå kul att blogga om. Tippsa gärna i en kommentar vad ni vill se här i bloggen. Nu ska jag äta upp mitt vitlöksbröd och sätta mig framför tv:n!

KRAM!

Knasbaskets räknas som baskets

Tjenixen! Sitter å äter lite efterrätt nu, såhär på en fredag! Blev att va med några kompisar efter skolan så det blev en ganska lugn och skön fredag.. Va har ni gjort i dag då? Imorgon ska jag fota lite självporträtt med nya objektivet tänkte jag, jaja, nu måste jag kila!

Skype

Hej svejs!

Nu skypar jag med lite olika personer. Var med Ella och Cajsa idag, åkte till Team Sportia för lite olika ärenden och sen handla vi lite gott på Willys. Sen for vi hem till Ella men är hemma nu i alla fall! Imorgon har jag sovmorgon! Så skönt, fast det blir en ganska tråkig dag med tråkiga lektioner. Hur som helst, nu har jag länkat Ellas blogg som jag glömde göra i inlägget om Favoritappar för tillfället.. Hah!

Fick bli en arkivbild, har ingen ork att fota nu. Så nu blir det skype ett tag till sen blir det lite tv och sånt!

Puss!

Mest använda appar.


Spotify.
Kanske inte så oväntat, men det är i alla fall en app som jag har njutit av alla de 48h man får gratis. Ja. Sen kan man ju njuta lite extra om man har premium hehe.



Instagram.
Det är väl den appen jag har använt mest sen jag fick min iphone. Tråkigt nog finns den inte på Market utan bara i App Store. En gratis app som är som facebook fast med bilder, för de som inte vet.



Min bästa vän Ellas blogg.
Hon har precis gett sig ut i bloggvärlden i ett försök att blogga. Har massa andra fina vänner som bloggar också, men jag valde Ellas eftersom hon precis har börjat blogga och behöver massa cred! Resten ska jag föröska fixa i spalten här bredvid under Länkar. Så spana in allas bloggar!



Flashlight.
Ja. En jättebra app om man behöver en blinkande ficklampa. Eller inte. Ja. Hehe.



Pimp your screen.
Kostar dock 7kr men är klart värt det, om man gillar färgstarka färger. Det finns många fina möjligheter och finurliga bakrunder med mera. Man kan ändra färg på det svarta i låsläget t.ex. Ja somsagt. Jag gillar den!



Sea stars.
Typ mitt nya beroende. Perfekt om man väntar på bussen. Eller bara har allmänt tråkigt.

Sen så är facebook också en favvoapp. Men den tog jag inte med. Vilka är era mest använda appar?