Snö

Måshning!

Tittade på idol igårkväll. Vilken synd att Linnea åkte ut, men jag tror nog att hon är så pass duktig att hon kanske får ett skivkontrakt endå. Eller vad tror ni..



Nu efter lunch tror jag att vi ska åka till Plantagen för mamma vill köpa julstjärnor! Vita tror jag vi ska ha i år. Det är lite mysigt med julblommor och sånt nu när det har kommit snö. Juste... Min lillasyster och jag var ute i snön på förmiddagen och gjorde en pulkabacke vid garage-uppfarten, det är ju så himla mycket snö och mer kommer det!

Ja, ha en trevlig lördag med mycket godis! KRAM!e

Mysig vinterkollektion

Hej allihopa!

Skönt med fredag, eller hur? Jag satte ihop en mysig vinterkollektion för en stund sedan som jag vill visa er. Alla kläder kommer ifrån Gina Tricot men skorna är däremot ifrån Eurosko.



Vad tycker ni? Satte inte på någon jacka men det här är väl lite mera inomhus outfit.
Är också sugen på att gör en party-kollektion också!

Det var en lugn dag idag med hm.. ja inget plugg, förutom ett läxförhör/prov. På morgonen tittade vi på Anne Fransk dagbok (filmen alltså) åå den är så hemsk så hemsk. Den är ju inte mänsklig om man tänker efter! Sen så tittade vi på en redovisning av några kompisar som handlade om deras resa till London och sedan var det slöjd, lunch och Elevråd + fika! Sen var det frågesport och sist läxförhör/prov i engelska. Jag slutade kl. 13.50 idag.

Innan jag säger (skriver) hejdå vill jag bara säga KRYA PÅ DIG till en vän som var sjuk och hemma från skolan idag!

HEJDÅ!

Torsdag 18/11

Hejsan svejsan- lingonbacon!

Haha, idag var det en lugn dag tycker jag. Efter lunch hade vi läsning enda fram tills vi slutade och dessutom fick vi sluta 10 min tidigare för att vi "läste" in rasten. Kul kul! Sedan har jag väl bara gjort läxor + en läxa till som jag fick eftersom jag var hemma i tisdags p.g.a halsont! Buhu!

Ja har också tränat Modern dans och kom hem för ca 15 min sedan. Jag har stretchat och nu ska jag hoppa in i duschen och tillbringa resten av kvällen med en ny bok som jag fick idag! Tusen Gånger Starkare, det var en vän som tippsade och det var extra pris på Bokus.se så varför inte? Men självklart kommer jag att se på Robinson. Men jag ska läsa fram tills dess i alla fall!

Bw, jag var hos en kompis igår som nyss kom hem från London! Och de hade köpt nagellack med en typ av "sprutnål" så om man tröck på tuben kom det ut nagellack ut "sprutan"! Man kunde också få fram en smal lång pensel hah! Jag ska visa er snart. Kanske imorgon?

Ha en bra kväll, och godnatt!

Kram D

BOUNCE!

Hejsan hoppsan!

Ville bara säga att Bounce, jag hoppas ni har sett de! Då är så sjukt duktiga. Och de har gjort flera flashmobs, bl.a på Grönan. Ni kanske såg The last Bounce som var i Globen i våras och som dessutom gick på TV nyligen?

Tänkte bara säga att den här snubben:



Har jag träffat och som dessutom har lärt mig en underbar koreografi! I love it!
Han kallas för "Benke" och han var dessutom med i denna dans också.

(Han är den som börjar dansa och som dansar i sängen till vänster.)


Ja vad tycker ni? Gå in på Youtube och kolla på mer videos av de!
För i mina ögon är detta ren underhållning! Eller vad tycker du?
Och jag kan inte fatta att jag har träffat den här kändisen och att han har lärt mig en koreografi! Waaah!

Peace and love D!

Dermanord

Hejsan!

I slutet av höstlovet åkte jag och min familj på spa. Det var väldigt mysigt och jag fick en ansiktsbehandling som förvandlade mig till en underbar prinsessa med strålande hy som var jätteskön. :) Och efter ansiktsbehandlingen så kunde man få en liten tidning/katalog om vad de använde för produkter. Bland annat så använde de sig av en ansiktsrengöring/Cleansing milk som jag var mycket sugen på att köpa, eftersom jag är i behovv av en bra nu...
Jag köpte då Cleansing Milk Gantle från Dermanord. Ett ganska lyx-märke men denna rengöring var inte så dyr. 125 kr för en 130 ml flaska.


(förlåt för den felvända bilden, men det går tydligen inte att vända den rätt.)

Såhär står det på flaskan: Cleansing Milk Gentle är en rengöring för känslig hud. Den innehåller rengörande ingredenser från kokos och majs, samt de etetriska oljorna Cypress oxh Neroli som stärker huden. Cleansing Milk Gentle fördelas på torr eller lätt fuktad hud. Massera med mjuka cirkulerande rörelser i hela ansiktet och på halsen. Skölj sedan av med vatten, där du med fördel använder en tvättsvamp av cellulosa.

Först och främst så vill jag påpeka doften, den luktar underbart gott! En blandning av tallbarr och citrus. En riktig fräsh smak. Jag tycker att den är väldigt bra och den lämnar huden mjuk och ganska återfuktad. Men glöm endå inte att ha ansiktskräm efter. Självklart måste man gnugga lite på ögonen om man har maskara, men inte särskilt mycket. Den svider inte i ögonen heller.

4.8/5 poäng!