Badat

Jag lägger inte ner så mycket tid på bloggen nu som ni ser. Men det är för att min nya bloggdesign är klar snart (förmodligen innan helgen) och då blir det bara onödigt att spendera tid på små fel i den gamla designen. Nu ska det bli nytt och fräsht här!

Idag åkte vi ner till Uppsala och badade på Fyrishov. Ett trevligt ställe, med enormt varma bubbelpooler! Nu sitter jag här med en mugg varmt te och funderar och är exhalterad över den nya designen, ååh det ska bli så kul att få visa er, men det blev inte jag som gjorde den. För jag vann en tävling så jag får en gratis. Tur det, annars vet jag inte hur det hade gått!

Parfymer

THär har ni då mina parfymer. Den gula längst fram fick jag av mamma och är från Yves Rocher, och doftar hur underbart som helst. Om man gillar vanilj, alltså bara vanilj rakt igenom, KÖP! Den kostar inte så mycket så det är ett plus. Som ni ser så är det i stort sett slut, men lite till ska jag allt lyckas klämma ur!
Sen har vi en från Marc O'polo som doftar lilekonvalj typ. Den har jag inte heller köpt utan min lillasyster fick den av moster för hon använde den inte. Men eftersom hon är så liten och inte använder så mycket parfym, har den fått stå i mitt rum och för det mesta blivit använd av mig! Jag gillar den jättemycket, för den doftar rent och fräscht. Men ett tips, spruta inte den i näsan. Inte av misstag, inte med flit. För då får ni ett hejdundrandes schå med att nysa, må illa och ha ont i huvudet...
Sen har vi då min allra första parfym Pretty av Elisabeth Arden. Den doftar ganska milt av blommor, och flaskan i sig ska föreställa en blomma i en vas (man får tolka det som man vill). Jag gillar den även fast jag inte har använt så mycket av den.
Be Delicious är nog en parfym de flesta känner till. Den kommer från märket DKNY och för de båda flaskorna betalade jag ca 600 tror jag. Har använt upp den ena men låter den stå kvar som prydnad, hehe. ÄLSKADE den i början men den varar inte så länge på huden, och nu har jag börjat tröttna på den.

Bär och så en kaka

Ikväll blir det film och mys. Har sportlov den här veckan och skidor och lite annat ska det bli. Ska göra iordning några tidsinställda inlägg åt er! Idag har jag städat, och städat, och städat. Mitt rum har fått sig en grovrengöring och resten av huset också. Också har jag bakat en kaka som ni ser här ovanför, som jag strax ska gå och pudra på lite florsocker på och äta. Hav a najs kväll folks!

Mys

Nu är de myskläderna på och jag har sett på Big Brother och ätit middag. Ikväll blir det mys med familjen, jag ska även fixa med lite hemlisar. Ha en riktigt mysig fredagskväll med mycket popcorn och godis!

Hjälp mig



Hjälp mig, jag vet verkligen inte hur jag ska ha bloggen så att det blir så smidigt som det bara går för er. Lämna superdupergärna en kommentar och skriv brister eller bra saker som inte ska försvinna när den nya designen kommer upp. Har börjat jobba på den, men den finns på en annan testblogg. Kan väl säga att jag ska ha den i ljusblått/grått i alla fall. Ni får också gärna skriva olika sidor som har bra beskrivningar och steg-för-steg guider till att få en bra design.

Har matteprov B-del imorgon, tycker ni att jag ska börja plugga? Ska väl göra mig en kopp te och plugga lite, sen se på lite tv och somna tidigt, har sovmorgon imorgon men har vart så himlans trött de senatse dagarna så lite extra sömn skulle göra mycket.

KRAM!

Huvudvärk

Nu har jag suttit framför datorn i timmar utan att kommit på något. Jag ska ju byta design och jag vet hur jag vill ha det. Men varje gång jag försöker så blir det alltid något fel. Frustrerande! Så nu har jag fått huvudvärk av allt och jag känner att jag inte kommer försöka någon mer gång idag. Har gjort lite te och så ska jag äta en apelsin, i hopp om att värken släpper.

Saltvatten och snabbtorkande nagellack

Var ner en vända på stan häromdagen och de här ovan, fick följa med hem. Ett vanligt genomskinligt topplack, och en saltvattensprej som gör håret mer rufsigt och locket. Perfekt för de dagarna man inte vet vad man ska göra med håret. Spreja i över hela håret och rufsa till, så har man ett stylat hår snabbt och enkelt.

Tacos

Idag slutade vi tjugo över två, sen har jag faktiskt bara varit hemma och nu på kvällen har vi ätit och sett på The Voice. Imorgon ska mamma och jag till Stockholm, så vi får se om jag hittar nå fynd!
KRAM!

Rolling in the deep

Love it! <3

Some die young.

Bucket list

1. Rida på en kamel i Egypten.
2. Köpa en ljusblå stekpanna.
3. Dansa på en större scen än Globen.
4. Lära mig ett afrikanskt språk flytande.
5. Fota Angelfallen.
6. Äga varenda nagellack av OPI.
7. Dansa en flashmob vid Times Square.
8. Ägna en hel resa dit jag aldrig kommer åka igen till att skämma ut och skoja med folk med mina bästa vänner.
9. Resa till USA.
10. Ha ett blåsningsprogram med mina närmsta vänner.
11. Köpa en gammeldagsrosa SMEG-kyl när jag flyttar hemifrån.
12. Skriva en bok.
13. Snurra en jordglob, blunda, sätta ner fingret och resa dit det stannar.
14. Ha en stor samling med dyrt smink.

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag. Den dagen då vi alla ensamma får sitta och gråta i ett hörn och föreställa oss hur det skulle vara att ha någon att älska. Men i och för sig så kommer jag ha det mysigt endå, med mina vänner. För i skolan idag blir det lite fika och sånt i skolkafeterian, så det blir inte så många lektioner. Och sen på kvällen ska jag sticka till dansen så blir det träffa alla där och dansa lite modern dans, ni ska se koeregrafin. Den är sååå fin, skulle passa jättebra att dansa på alla hjärtans dag.

Ha en SUPERDUPERMYSIG dag med alla ni älskar! KRAAAAM! <3

Alla hjärtans dag runt hörnet




JA, med alla hjärtans dag runt hörnet så har jag bakat lite alla hjärtans dag kakor. Recceptet finns på youtube så det är bara att söka på Valentines Cookies så kommer det upp. Glad fredag allihop! <3

In a happy land

Fredag, hur ä läget?




Idag hade vi fri franskalektion så jag och några kompisar åkte ner till stan och åt lunch och pluggade på Waynes Coffee. Sen så stack vi hem till mig efter skolan och nu sitter jag här med Ella och snart förmodligen Jossan på Skype (hon på första bilden hehe).
Imorgon ska jag vara borta hela dagen, men ni får ha det trevligt endå, utan mig.

KRAM!