Mmmmhhh ingen bloggning..

 
Förlåt, förlåt för att jag inte har bloggat! Men har knappt varit hemma en sekund, och datorn är inte det första jag hinner med när jag väl är hemma. Men det får bli så ibland, livet kom emellan. Ska om ett tag åka ner till stan med Nellie för att handla lite gotta till ikväll, plus att vi ska äta där också. Sen åker jag hem till Sara och sover där inatt. Sen är jag hemma en natt och sen blir det att röja i Stockholm med mina kära vänner, Gröna Lund och  shopping och övernattning! Var på Grönan för två eller tre dagar sen hahah, men vad gör det att åka dit igen?

Justin Bieber

 
 
Nu är jag hemma och har ätit, vet inte alls vad jag ska göra ikväll, kanske bara vara hemma och mysa med en TVserie. Tittade på det här klippet nyss, så otroligt gulligt av honom! Och att se hur glad tjejen blev gör till och med mig glad! Jaja, nu ska jag hitt på nå.

Bryggan

 
Har varit borta några dagar men nu är jag hemma och inatt sov jag hos Ella. Vi gick ner till bryggan och sen har vi snackat, myst osv. Men nu mste jag gå, bloggar mer när jag kommer hem. Pusshej.

SOYTYCD

Det HÄR och det HÄR är nog två av de allra bästa hip hop danserna från SYTYCD enligt mig, bäst av alla, och värt att kolla på.

Kläder

 
Bild på lite som jag köpt de senaste dagarna! Shortsen är från BikBok och koftan från Hollister. Var i Stockholm för två dagar sen och då skulle vi ha gått på Gröna Lund men eftersom det spöregnade, haglade och åskade så gick vi aldrig in. Sen så slog blixten ner i Fritt fall och det var inte alls något trevligt väder så vi gick bara på stan lite. Sen har jag varit med kompisar det mesta av tiden och har inte varit hemma så mycket så har inte kunat blogga. Åker upp till mina kusiners stuga imorgon också så det blir uppehåll med bloggning i ett par dagar. Kram!

Kamerasnack

 
Tänk om man skulle få äga en sådan här kamera ovan någon dag! WDJKAHDFAJKFH!
Men den drömmen känns inte så verklig just nu då jag inte råkar gå runt med 54 000 kronor i fickan. Men känner ändå att jag skulle behöva uppdatera mig med en ny kamera. Den som jag har nu är min allra första och den har jag haft i ca ett och ett halvt år nu. Så ska börja fundera på om jag kanske inte skulle behöva en ny, dock vet jag inte riktigt vilken som skulle vara tillräckligt bra i en någorlunda okej prisklass. Har ni något tips på kameror eller erfarenhet om någon bättre kamera med samma märke än Nikon D3100 så kommentera.

Klippt i byxor

 
Halloj! Har äntligen städat ur garderoben, och det kan jag säga behövdes. Så nu har jag rensat ut gammalt och ska försöka inhandla lite nytt. Skulle vilja köpa ett par till shorts och lite toppar, även fast vädret den här sommarn har suuuugit så hoppas jag verkligen att det blir varmare snart. Usch och fy, har regnat och åskat hela dagarna på sistonde och då har man ju inte kunnat vara ute direkt. Klippte även i ett par jeans som jag nästan aldrig haft på grund av färgen, men som shorts tycker jag de passar och bara vädret blir bättre kommer jag nog använda de en hel del!

Film

Somsagt så sov jag hos Sara, och sen så följde vi med henne när hon tog spruta, och sen åkte vi hem till Simon och efter ett tag kom Filip. Sen så var vi tvugna att dra hem men vi va med de på stan igår kväll, och idag så har jag varit i Söderhamn hela dagen, och så när jag kom hem där ifrån så drog jag ut och sprang, och duschade och städade rummet. Så nu tänkte jag se på en film resten av kvällen, puss!

Sover borta

 
Nu sitter jag och Nellie hemma hos mig och väntar på att vi ska åka till Sara (besök hennes blogg "här") och sova där inatt. Kommer bli awesome! Sen så har jag varit på stan lite men hittade inget direkt. Har börjat blivit snål igen känner jag, men det kanske är bra. För då har man alltid pengar över! Hörs kanske imorgon då folks, puss.

Silhouettes

 
 
Har inte gjort så mycket idag, men ska förmodligen träffa Nellie ikväll plus några andra. Jag tittade nyss på det "här" klippet. Verkligen värt att se och även om det är en timme långt så skrattade jag nästan hela tiden. Kalla det dålig humor, men jag tyckte det var skitkul, kanske för att jag var uttråkad. Hur som helst, ha en trevlig kväll!

Marzipan

 
Målade mina naglar nyss i den här färgen, faktiskt jättefin på men är mycket mer lysgrön på än vad den ser ut att vara. Annars så suger vädret här och det ska det väl va hela veckan också. Blääää usch och fy!

Longboard

 
Hallå där! Igår på kvällen så stack jag för att träffa Nellie och Trine, vi köpte godis och åkte longboard. Sen så gick vi till Klas för att se på skräckfilm, men Nellie och Trine fega ur såklart så de våga inte titta. Men sen så åkte vi hem till Trine och sov där,  hade det jättemysigt. Såg på film, åt Ben & Jerrys, satt på hennes tak mitt i natten, pratade och hade det urmysigt. Nu är jag hemma och ska åka iväg till några runt klockan tre, men nu, blir det att se på Solsidan! Kram på er

Bieberfever

Godaste fukosten
 
Har seriöst börjat gilla Justin Bieber mer och mer och vill suuupergärna få tag i en biljett så om någon av er vet någon som säljer privat, kontakta mig! Såg på Never say never i morse också. Har aldrig sätt den innan, och om ni inte heller har gjort det så kan ni titta på den "här" (update: det gick inte att länka, men man kan se filmen på swefilmer.com). Tänkte ta och titta på det "här" klippet sen också när jag får tid, om när han var i Oslo. Hörs sen kanske, kram!

Fiskbensfläta

 
Provade göra en fiskbenfläta för typ första gången någonsin, gick väl sådär. Lite flyt får man i alla fall när man har flätat ett tag. Först gjorde jag en liten fläta av det överte lagret av håret och sen en av resten. Och sen så drog jag isär de lite och sen flätade jag in den lilla flätan i den stora på något sätt. Ha en bra kväll alla, puss!
 

Believe

 
Fick lös en biljett till Justin Biebers konsert 23 April nästa år. Men tog den inte, för jag kan ju inte gå dit ensam? Får se om vi lyckas hitta några att köpa av. Hade ingen aning om att de skulle släppas nu på morgonen så jag vakna, kolla facebook. Så var det helt fullt med inlägg om allt det här, så jag flööög upp ur sängen och starta datorn fem minuter innan de skulle släppa biljetter för den andra konserten. Vänta i cirka en halvtimme i kö, kom in. Skulle boka. SLUTSÅLT. Fan. Det fanns en enda biljett kvar som jag kunde ha fått, men nej. Då letar jag helldre på andra sidor eller så väntar jag. För de kommer förmodligen släppa fler biljetter, i December har jag läst på facebook, men jag vet inte ja. Nu efter hela det här tänkte jag duscha, så ska jag väl åka ner på stan lite och leta presenter till syrran som fyller imorgon! Kram