Ciao i miei piccoli coni!

Idag har det varit en jätterolig dag! Den började med att jag cyklade till Ella, I DEN HÄR VÄRMEN! URSCH SÅ LÅNGT DET KÄNDES! Sedan cyklade vi för att säga hej till några kompisar på ett bad, sedan bar det hem till Ella och vi badade och solade vid hennes strand. Sedan åt vi lite och cyklade till en annan badstrand och åt glass och badade i havet!

Sedan så cyklade vi hem till mig, tog säkert en timme eller något för vi var tvungna att stanna och hälla vatten över oss ibland, solen stekte på oss hela tiden. Men man ska inte klaga! För värme vill vi ha!

Skälet till att det blir en del sena inlägg nu är för att jag oftast inte sitter vid datorn på dagen, inte på kvällen heller. Men jag försöker att sitta ner en stund på kvällen i alla fall för att skriva ett inlägg! Men jag har inte tid för så mycket bloggning nu på sommaren. Jag gör så mycket annat! Hoppas ni förstår det!



KRAM!

Glassigt varmt!

*Puuh!*

Jag sitter inomhus med alla dörrar öppna, har precis duschat (ganska kallt) men ändå håller jag på att smälta bort! Det är sol och jätte varmt! Men det är härligt, att det är varmt asså! Haha, inte att jag smälter bort.

Idag har jag inte gjort så mycket annat än att bada och sola! Har badat i grannarnas pool! Tur att de har en sån, hehe... Nu på kvällen åkte vi till havet, gjorde mitt första dopp i havet! (för i år asså!) Kan inte ha varit så mycket varmare än 16-17, men det var jätteskönt! Sedan grillade vi och så. Har varit en underbar dag!





Tur att man har glass hemma!

Midsommar

Hej allihopa!

Har inte bloggat på ett par dagar eftersom jag inte har hunnit. Jag har varit med min familj och vänner hela helgen så jag har struntat i att blogga. Tänkte visa er lite fynd jag hittade på BikBok när jag var där i fredags förmiddag. Jag hittade en söt sommarklänning och en grön/blå byxdress som jag hade på midsommar.





Kommer faktiskt inte riktigt ihåg vad klänning kostade, men runt 150 var det.
Byxdressen kostade 249 kr.

Visst var byxdressen fin? Jag tyckte i alla fall det, jag älskar den! Men det kan vara lite för "festligt" material och kanske den mest kommer att användas på kvällar och sånt. Vi får se.

Idag har jag legat vid poolen HEELAA dagen, och atit glass. Mums!
Det var varmt idag, så det var skönt att bada. Nu är jag rätt trött och ska titta på film ikväll!

Fick förresten hem ett paket från cdon.se Jag hade beställt Twilight-filmen. Jag är lite sen med att se på de, fast jag har läst ettan och sett lite av den. Men den har inte fallit mig i smak riktigt. Men nu ska jag ta mig igenom alla filmer hade jag tänkt, även om de är dåliga! De filmerna känner jag att jag "måste" se någon gång..

Nu blir det film och mys!
Ha en skön och varm kväll!
KRAM!

Fisketur

Somsagt så var vi och fiskade igår. Fint väder var det också! Härligt! Men idag har regnet kommit tillbaka, inte kul, det är ju midsommarafton imorgon!! Då ska det ju vara fint väder. Men det ser ut att bli regn då.

Vi fick bara en liten aborre igår, och den släppte vi tillbaka för den var så liten. Härligt var det i alla fall att fiska, har inte gjort det på länge kan jag säga/skriva. Vi badade inget, det var lite kallt i vattnet för det. Det hade inte hunnit blivit varmt eftersom det var kallt dagen innan.


Min syrras lilla aborre.






Vi försökte med lite Jackson-moves också. Jag tror syrran lyckades bättre än mig. Skyller på att skorna var för stora! Så déså!

Japp, det var det. Idag äter vi kanske ute på en resturang, trots det tråkiga vädret. Imorgon blir det ingen uppdatering tror jag för då är vi borta hela dagen. Det är vi i övermorgon också, så låg uppdatering eller ingen alls de kommande dagarna!

Kram!

Nu funkar det igen



Kolla nu funkar det att ladda upp bilder! Ska ut i regnet en stund hade jag tänkt. Men sedan blir det bilder ifrån igår!! Hade inte så mycket att säga! Kram!

Fiskat

Idag har jag fiskat. Värmen har kommit tillbax och det är skönt att kunna gå i linne och shorts eller byxdress igen. Vi åkte bil dit för det var ganska långt, sedan fiskade vi och åt glass. Vi fick bara en ynklig liten aborre, det var min syrra som fick turen att fånga den.

Nej, nu går blogg.se mig på nerverna! Tänkte lägga in fina bilder från dagen. Så GÅR DET INTE!!!! HUR ARG FÅR MAN BLI EGENTLIGEN????????!!!! Händer ju HELA tiden!

Visar bilderna sen då.. Fy fan vad trött jag blir!

Jaja, ni ska inte behöva lyssna på när jag är arg.
KRAM!

Min dag

Min dag har bestått av:

En sovmorgon
En frukost
Dusch och skönhetsnödvädigheter
En slapp stund
En 40 min cykeltur till ett café och bad. Köpte glass och badade i havet (mina fötter gjorde i alla fall det)
En cykeltur 40 min hem
Vilade lite framför Top Model
Hjulade lite på gräsmattan
Åt middag
Har varit ute och fotat lite
Nu sitter jag här framför datorn och tänkte blogga lite

Ja, det var min dag. Skriv gärna hur din dag har varit.




OBS, OBS, OBS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Även om du inte har läst inlägget! Läs detta!

Är det möjligtvis någon där ute som vet hur man byter filformat på en film/video?
I så fall får den personen HEMSKT gärna berätta det genom att skriva en kommentar.

Hur som helst, nu ska jag ut och spela lite fotboll, sedan blir det väl att se på TV hela kvällen.
KRAM!

IKEA

Köpte lite doftljus till det lilla badrummet från IKEA. Vi har haft doftljus i fönstret, men de har brunnit slut, eller vad säger man? Brunnit ner? Hur som helst, så köpte jag de här söta ljusen. Dessutom doftar de rosor. Passar finfint till badrummet!



När vi skulle hem så svängde vi in på Mc'Donalds för att prova den nya McFlurry med Ballerina Kladdkaka. Den var faktiskt jättegod, jag tycker att den var godare än daim och smarties. Den kommer köpas flera gånger.



KRAM!

Converse

Minns ni för länge sedan då jag skrev ett inlägg om Converse?
Nu när min pappa varit i England så köpte han ett par gula Converse till mig och ett par blåa till min lillasyster.

Jag har inte bestämt att jag jag skulle köpa Converse men när pappa var i England och de var väldigt billiga så köpte han det. Han kom hem idag så jag har inte gått i de så mycket, fast de har fått strosa runt på IKEA ett tag faktiskt. Vi kom nyss hem därifrån. Visar lite doftljus jag köpte där senare.






Blue and yellow, färgerna i svenska flaggan! :)

KRAM!

Sockerkaksmuffin med vit choklad och strössel

Hej svajs!

Vädret är trist, så då livade jag upp det med att baka lite sommarmuffins.
Det är en vanlig sockerkakssmet med smält vit choklad och lite strössel på.
Muffinsformarna är från Lagerhouse.




Väldigt enkelt, men supergott ändå!
Vad tycker ni, ska jag lägga upp receptet i alla fall?
Kommentera i så fall, så gör jag det!

Förövrigt så har jag inte gjort så mycket.
Igår var jag och tittade på hockey, min kusin spelade någon kupp, och så var jag på stan och åt lite på Waynes Coffee och sådär. Jag köpte ingenting speciellt!

KRAM!

Lady GaGa

Hejsan!

Har varit med bästa Jossan, Ella och Nellie idag! Kul kul!
Nyss tittade jag lite på en dokumentär med Lady GaGa. Ganska interessant, hon berättade om sin barndom och hennes interesse för musik. Vad tycker ni om Lady GaGa, visst är hon på ett sett fantastisk? Även fast hon säger att hon är osäker och allting?



En bra låt av henne:


Judas - Lady GaGa

Hörs säkert imorgon! KRAM!

Sova över

Hejsan!

Idag vaknade jag vid 11.00 (olikt mig) och fick lite panik över att klockan var så mycket.
Men jag duschade och gjorde mig klar. Sedan åkte jag ner till stan med mamma för hon skulle på en ansiktsbehandling och medan gick jag i affärer. Köpte en kofta på Gina Tricot för 50 kr (det var REA) och så köpte jag en hudkräm som jag sa att jag behövde. Det blev dock ingen från GUNRY utan från The Body Shop, de hade 50% REA på ganska mycket och jag vet att jag gillar krämerna där, särskilt deras kroppssmör (Body Butter).


Passionfrukt köpte jag, den doftade hur smarrigt som helst!




Jag tänkte köpa en likadan kofta i gräddvitt, men det fanns inte i min strl.
Ikväll ska två kompisar sova över här, kul kul! Så det blir nog ingen mer bloggning idag.

KRAM!

Onsdag

Idag är det onsdag och jag har varit ensam hemma hela dagen. Trist!
Jag har inte gjort så mycket, tittat lite på TV och sorterat lite bilder på datorn. Min moster, mormor och morfar var här en liten stund på eftermiddagen för att fixa lite med bilderna från när min kusin tog studenten.

Har målat mina naglar, tänkte visa bilder men datorn vill inte.
Har ni förresten smakat de nya Festisarna? (JA, jag vet att typ alla har gjort det)
Min favorit är den ljusgröna med Guanabana & Pineapple.



Har dock inte smakat alla så kan inte säga, men jag gillar denna!
KRAM!

Minolta

 

 

Dem här Minolta kameran hade vi innan vi skaffade en digitalkamera. Men jag har aldrig fotat med den eftersom jag var runt 5 år när vi köpte en digitalkamera. Och nu har den inget batteri i sig. Men om vi skaffar ett batteri till den så ska jag prova att fota med den. Har bara fotat lite grann med en analog systemkamera men det skulle vara kul att göra det mer!

 

KRAM!

Bussarna

Hej och godförmiddag på er!

Nu sitter jag här och har ingenting att göra. Väntar på att två kompisar ska komma hit. Men deras buss går inte fören klockan 1, och om de ska gå tar det jättelång tid. Vi får se hur de gör..

Annars har jag ingenting på schemat idag, vi får se vad vi hittar på. Vad ska du göra idag?



Kram!