Saft och badbomber

Vilken underbar kombination! Haha, nej jag bara skoja. Men det är just det vi har pysslat med på kvällen! Vad har ni gjort idag? Kommentera  gärna! Kommentarer är sånt som driver en blogg framåt, inte bakåt! Så det är ALDRIG fel att kommentera.

I alla fall, jag kan inte visa resultatet på badbomberna än eftersom de inte har stelnat, men säg till så slänger jag ut recceptet med bilder och allt! Svartvinbärssaften är klar, men vi har inte hunnit smaka, för den är fortfarande varm. Men jag slår vad om att den är god! Det blev många flaskor, men det var bara en flaska jag tog kort på, eftersom de andra flaskorna var vinflaskor. Alltså ser det ut som vin och jag vill inte att några ska tro att vi gjorde VIN, hehe!







Postat av: sara

Kul att du var med i dagens blogg! Kolla gärna in var de du som van? ifall du inte gjorde de så är de bara att anmäld dig igen! XD

2011-08-19 @ 21:16:40
URL: http://marbellas.blogg.se/
Postat av: Ems. -Hägerstens största blogg-

Var med och tävla i dagens Blogg.http://emsinthebox.com/2011/august/dagens-blogg-10.html#comment



var också även med i Våga fråga ! Fråga mig vad FAN ni hellst vill. allt från sex till allmänt. jag publicerar era bloggar och svar på era frågor :) sätt igång!

http://emsinthebox.com/2011/august/fraga-mig-vad-fan-du-vill.html#comment



Puss o kram vännen :)

2011-08-20 @ 00:22:26
URL: http://emsinthebox.com/










Trackback